Diskuze

Fenu zavřenou tři týdny v bytě našli na pokraji smrti, žila ve výkalech

Třiatřicetiletý muž z Královéhradecka čelí obvinění z týrání. Odstěhoval se za prací a minimálně tři týdny nechal v pronajatém bytě zavřenou fenu, které nezajistil dostatek potravy, tekutin ani pohybu. Našli ji na pokraji smrti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, "člověk, to zní hrdě":-/

1 0
možnosti

Takže další adept na podmínku. Co za duševního mrzáka může tohle udělat zvířeti. Vlastně ho zavřel do hladomorny a nebýt majitelky tak je pes mrtvý. To muselo být taktéž nemilé překvapenípřijít do tak zdevastovaného bytu. To je na rozebrání podlahy a důkladnou sanitaci. Snad pes najde lepšího majitelea na tohlezapomene.

Ti co se o zvíře nedokážou nebo nechtějí starat by si ho neměli pořizovat.

Dokud se budou rozdávat jen podmínky nic se nezmění. Hlavně že se tak hrálo o zpřísnění, ale ono to nebylo až tak potřeba. I dříve byly nepodmíněné tresty akorát je nedávali a nedávají je ani dnes.

1 0
možnosti

Zavřít do klece bez jídla a pití a zahodit klíč nic jiného si ten zmetek nezaslouží

5 1
možnosti

Zřejmě inteligent tak ji měl dát do útulku když ji nechtěl vzít sebou.

5 0
možnosti

Vy byste si mohl zaskočit na základu pro doplnění pravopisu. :-)

0 10
možnosti
Foto

Opravdu bez milosti zavrit. Staci nekolik podobnych rychlych rozsudku s publicitou a lide si daji pozor.

8 1
možnosti

Souhlasím, ale lidé si pozor nedají. Vždycky se najde takový ubožák.

1 0
možnosti

To od-do je největší chyba našeho trestního řádu. Kdyby byly pevně stanovené pokuty jako např.v Německu(natáčení mrtvých u dopravní nehody 128,50 euro,)neni tam žádný prostor pro korupci,smlouvání-napr. i dopravnich prestupků.Takže týrání zvířat 20 měsíců nepodmíněně,a každý takový co ho čeká,a žádné smlouvání o podmínceX

1 0
možnosti

To bysme museli mít v parlamentu a senátu lidi kterým záleží na spravedlnosti a právu a ne spolek kterému jde jen o to jak se dostat ke korytům a moci a rozdávat si prebendy.

1 0
možnosti

Dokud za týrání zvířat nezavřou někoho na tvrdo, tak se to bude opakovat pořád dokola. Podmínka pro bezúhonného žádný trest není.

Ale v tomto případě ještě existuje velmi malá teoretická možnost že si psa měl v bytě někdo vyzvednout a z nějakého vážného důvodu to nemohl udělat a ani to nemohl někomu říct.

3 1
možnosti

J82a24n 54P96u33l92e13c

22. 7. 2021 15:07

Nejhorší na tom, že ten zmetek dostane jen pokutu, maximálně podmínku.

16 0
možnosti

Tak jake zvire tam vlastne nasli? Jednou napisete, ze to byla fena a podruhe, ze to byl pes! To neni totez. Rozdil se uci deti uz v materske skolce. Stejne tak jako neni jedno, zda clanek napsala pani Kateřina Vítková nebo zda jej napsal pan Kateřina Vítková.

0 16
možnosti

jestli nejste cimprlich, druh pes, blizsi urceni fena

kdyz v dalce uvidite pet medvedu jak poznate ze tri jsou medvedice?

12 1
možnosti

Takovi lide jsou ostudou lidske rasy.. Rv

13 0
možnosti