Diskuze

Hospodář údajně vyhrožoval ochráncům přírody, přijde o krkonošské louky

Hospodář z Klínových bud nepustil zaměstnance Správy KRNAP na pronajaté pozemky a dostal výpověď. Považuje to za odplatu, protože upozorňoval na černou skládku, kterou nikdo nechce uklidit. Obě strany už podaly trestní oznámení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J17i97ř10í 27E49r24b74e49n

8. 6. 2021 15:12

Mno, tak jen pro dokreslení situace...

Pan Zálešák má například velké výhrady vůči tomu, že teď Správa KRNAP nechává na léto u Sněžky instalovat dodatečné zábrany proti neslušným turistům, kteří ignorují ty současné zábrany a šlapou po zeleni. Podle něj nenesou vinu turisté, ale KRNAP, který není schopen ty turisty vychovat a naučit je, jak se mají chovat v národním parku. Že do Krkonoš přijedou ročně téměř čtyři miliony lidí a že by tedy muselo dojít k proškolení průměrně jedenácti tisíc lidí denně, to jaksi velkomyslně přechází.

1 1
možnosti
PHH

Hoši tady jsem si to pohnojil kejdou, tak abyste tu močůvku v mokřadu nemuseli čichat, tak přijeďte radši za pár měsíců. ;-)

0 0
možnosti
JJ

Sice tvrdí že to tam má rád ale ještě radši má asi tu svou pravdu.

Někdy si musí člověk uvědomit. čím vším tu svou pravdu vyvažuje.

Tady ta pravda vyšla toho hospodáře hodně draho.

4 1
možnosti
RO

Pán si pronajal pozemky od někoho, koho následně prudil. Takže dostal výpověď. Proč je o tom článek?

6 1
možnosti
MK

Při vší úctě, jsou ty pozemky jeho? Nejsou. Majitel mu tak může příslušné smlouvy vypovědět dle podmínek v nich uvedených a dle svého uvážení tak nějak z jakéhokoliv důvodu.

9 0
možnosti