Diskuze

Kraj schválil slučování škol, studenti protestovali s transparenty

Kontroverzní návrh na sloučení 21 vybraných škol v Královéhradeckém kraji, ze kterých má vzniknout deset větších celků, schválili krajští zastupitelé. Jejich zasedání v dusné atmosféře sledovali studenti s transparenty, kteří o sobě dávali vědět pískáním i potleskem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Oni si myslí že inženýři s IQ 60, které chtějí pozvat tak nám ,nahradí zedníky ,tesaře ,topenáře a další frontu různých řemeslníků. A to nemluvm o odbornících k NC strojům a dalších robotizovaných oborů kde se opravdu musí něco umět a rozumět tomu.

0 0
možnosti

...ono nejde ani tak o žáky, jako o teplé fleky pro ředitele a učitele ! Když mohou dojíždět do škol děti, mohou i ředitelé a učitelé.

1 0
možnosti
ZK

Neslučovat, zrušit. Poloprázdné školy, děti které nemají na obory s maturitou, to prostě není dlouhodobě udržitelné.

3 0
možnosti
MM

Je zajimave jak proti tomu lidi protestuji, a pritom Finsko (ktere ma skolstvi na lepsi urovni) ma prakticky jednu megaskolu na mesto, pak zednici se nauci postavit zed a omytnout ji, maliri ji namalujou, designeri navrhnou pokoj, truhlari postavi nabytek, elektrikari nekde mezi tim udelaji elektriku... a skola pak proda barak a jede se dal :)

0 0
možnosti
FK

Co chtít od slepence, který se evidentně domluvil na " koalici " již před krajskými volbami. Lidé jsou jim u zádele, hlavně že máme koryta a prachy.

3 0
možnosti