Diskuze

Víc než konkurence nás ovlivňuje počasí, říká šéf Skicentra v Deštném

Na společný skipas pro Orlické hory ještě není čas, myslí si šéf Skicentra v Deštném Petr Prouza. I když jsou Orlické hory malým pohořím, skiareály jsou od sebe příliš daleko a na překážku je i drahá licence odbavovacího systému.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

M56a79r19t44i41n 59Z40u68b50r

14. 1. 2018 19:51

Byl jsem před Silvestrem a teď o víkendu znovu. Zaparkovat je VŽDY kam, přinejhorším na parkovišti u benziny /tam jsme byli před Silvestrem, dnes přímo u svahu/. Úprava sjezdovek a kvalita sněhu závisí na počasí, které zatím moc nepřeje - máma dnes byla ve Špindlu a dost nadávala. Jinak když se jdu v noci po Deštném projít, rolby většinou makají. A co se týče počtu lidí na svahu a ve frontách - dnes to bylo na nové lanovce za minutku, loni trochu horší, ale trága to není.

0 0
možnosti
MS

Tak dneska dopoledne to na "nové" lanovce rozhodně na minutku nebylo.Po 3 jítzdách jsme jeli na starou sedačku,kde byl celkem klid.Jezdíme z HK,tak je to za bukem,ale jinak to prostě žádná extra lyžovačka není.

0 0
možnosti
LR

V Deštném jsme byli před Silvestrem, i když jsme přijeli hned na 9 hod, skoro nebylo kde zaparkovat, u pokladny jsme čekali snad půl hodiny, potom zase na lanovku, na sjezdovce bylo neskutečně lidí, navíc nahoře nebyla vůbec upravená. Je sice hezké, že tam jsou dvě lanovky, ale sjezdovky se nerozrostly, takže o lyžování se nedalo mluvit. Většinu času jsme čekali ve frontě na lanovku a pak na sjezdovce jsme se snažili vyhnout se ostatním lyžařům.

0 0
možnosti
Foto

I52v98a76n 31K85o94p13t57a

15. 1. 2018 8:12

No před silvestrem to tak bylo všude. Mraky lidí. Člověk musel vydržet a pak si mezi 14:30 - 16.00 celkem zalyžoval.

A co se úpravy sjezdovek týče, myslím že z top střediska Špindlu by měli poslat rolbaře do Deštného ale spíše do Říček na školení.

0 0
možnosti