Diskuze

Kamion se dřevem se vyhýbal autu v protisměru, klády skončily v sadu

U Stěžer na Hradecku se převrátil kamion převážející klády. Na úzké silnici se s ním utrhla krajnice, když se vyhýbal protijedoucímu autu. Náklad se z návěsu vysypal, prorazil plot a skončil v přilehlém ovocném sadu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Kvalita silnic neodpovídá dnešnímu provozu a zatížení. Státní úředníci s vládou v čele daň z pohonných hmot za 30 let probendili, místo aby ji investovali do modernizace silnic.

0 0
možnosti
SK

Silnice třetí třídy včetně těch druhé, jsou opatřeny tabulkou silnice se neudržuje, a je na řidičích jak se zachovají. Státní úředník je pouze úředník, nikoli cestář s finišerem a asfaltovou drtí. Silnice druhých a třetích tříd jsou většinou budovány před a v socialistické éře. Absolvent SPŠ stavební - dopravní stavitelství, nemusí být straníkem jakékoli politické strany a hnutí, může patřit i mezi bezpartijní. Provázanost komunální politiky s obecními potřebami obyvatel je také o .......... !!

0 0
možnosti
MB

no konečně mohu napsat, jel zrovna okolo, když ho zrovna ošetřovali záchranáři

0 0
možnosti
ZH

Zajímalo by mě, z čeho vychází tvrzení, že se vyhýbal protijedoucímu autu, které nejelo u pravého okraje vozovky. Výpověď řidiče, svědectví, kamerový záznam?

Taky to mohlo být úplně jinak...

1 0
možnosti
PK

P68e10t46r 36K84l61o92s

26. 9. 2017 14:35

... jsou skoro doma ...

;-D;-D

0 0
možnosti
BD

Vzhledem k tomu, že se mu skoro nic nestalo a škodu zatáhne pojišťovna, tak se jedná pouze o ukázkový případ nosení dříví do lesa. Do sadu.

1 0
možnosti
JF

J13o39s70e12f 94F58i42l49i82p

26. 9. 2017 13:46

Hlavně to dřevo změřit a zvážit a zeptat se řidiče co dělal na silnici 3.třídy a proč nezastavil a proč uhýbal?

0 2
možnosti
BD

Oni ty klanice jezdí i po lesních cestách a užitkových komunikacích obecně, takže bych se podobnou otázkou neznemožňoval.

3 0
možnosti

Možná by bylo vhodnější napsat, že se vyhýbal protijedoucímu autu a ne autu v protisměru.

1 0
možnosti