Diskuze

Motorkář předjížděl v zákazu na hlavním tahu, zemřel po střetu s kamionem

Po srážce s kamionem u Jaroměře na Náchodsku v úterý navečer zahynul motocyklista. I přes zákaz předjížděl osobní auto, jenže se nestihl zařadit a v protisměru narazil do kamionu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dva dotazy na zdejší cenzory.

Proč jste na fotografii číslo 2 rozpixelovali nápis Space Cab na kabině tahače?

Proč jste na fotografii číslo 5 nerozpixelovali nápis Space Cab na kabině tahače?

0 0
možnosti

P54e39t45r 87T15r80y25n27e76r

16. 7. 2021 11:46

Ona se také nabízí otázka, jak moc se předjíždění "dotklo" řidiče BMW a jak zareagoval, ale to je spíš otázka pro vyšetřovatele.

0 0
možnosti

Zrovna tahle silnice až tak úzká není - buď předjížděl jako úplný píp;-(, nebo mu to některý z dalších dvou účastníků chtěl dát sežrat.

1 0
možnosti

výherce darwinovi ceny

1 2
možnosti
Foto

Nic jiného si ten ma..r nezasloužil...

1 1
možnosti

Já když jedu autem a vidím, že se ke mně zezadu žene motorka, tak uhnu ke kraji, pokud je to možné a tím dávám najevo, že cesta je volná a motorkář ani nemusí při předjíždění o protisměru, protože se tam vejde ještě v mém pruhu a zase když vidím, že tam není pro bezpečné předjetí místo, tak neuhýbám, abych v něm nevyvolal mylně pocit, že může.

Když jedu na motorce a chci předjíždět, tak vykouknu tak, aby můj světlomet posvítil autu do zpětného zrcátka a řidič o mně věděl a čekám až řidič přede mnou uhne nebo až vidím sám dostatečně daleko.

11 0
možnosti

Mně už se párkrát stalo, že jsem motorku za sebou sotva stačil zaregistrovat. A to si myslím, že se do zrcátek dívám dost často.

9 0
možnosti

podle brzdné dráhy byl kamion až u své krajnice, tedy tam vzniklo docela dost místa, aby se tam motorka vešla, takže se muselo ještě něco stát co nevíme

1 0
možnosti

J29a91n 84M40a79r64t85i16n

14. 7. 2021 12:07

RIP. S rozdielom, ze ak by to BMW predbiehalo kamion a zrazili by nevinneho motorkara, znova by to odniesol len on. A stalo sa mi uz mnohokrat, ze borec sinuci sa na okreske 65-70 zacne pri naslednom predbiehani zrychlovat a pripadne tlacis sa k stredovej ciare. Pretoze aj na tejto ceste toho miesta bolo sakra vela a smrdi to tam neduhom nasich stredoeuropskych ciest - piloti aut z nejakeho neznameho dovodu nechavaju vpravo meter a lavym zrkadlom su pomaly v protismere. To sa nielen tazko predbieha ale najma tazko reaguje aj na pripadnu situaciu v protismere

0 2
možnosti

Hlupý Janko, přejížděl v zákazu předjíždění, tak to neobracej....

8 1
možnosti

Všechna čest řidiči kamionu, pro záchranu života toho bezohledného motorkáře udělal všechno co šlo.

3 0
možnosti

J41a64n 83M27a65r55t50i40n

14. 7. 2021 12:09

vam neprijde "normalne" zabranit zrazke? kamionista vysiel na kraj a zabrzil, co to slo. inak nic. Proste bezna reakcia, zas z neho nerobte hrdinu

1 2
možnosti