Diskuze

První část stezky z Hradce do Pardubic už slouží. Cyklisty mate začátek

Z Hradce Králové do Pardubic vede prvních pět kilometrů cyklostezky. Sportovcům začala sloužit první dubnový víkend. Od nápadu propojit města až po výstavbu to však trvalo 15 let. Trasa má sice nedostatky v napojení na existující síť, ale až kýčovité scenérie včetně ledňáčků to dokáží vynahradit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P84e17t81r 36N55o67v89á22k

10. 4. 2019 6:52

Prosím autora, aby se dříve než napíše takový paskvil informoval u Klubu český turistů jak se značí cyklostezky. Tedy toto není žádný začátek je to jen vedení Labské stezky jinudy než frekventovanou silnicí na Vysokou. A pro ostatní už se na doznačení pracuje, cyklotrasa 2 nebude uhýbat k Penny ale bude doznačena na rovně. Ale autor chtěl patrně naštvat, že ten kousek cyklostezky konečně existuje a ne potěšit. Mohl napsat, že ve Vysoký se dá pokračovat na Kolibu a udělat si krásný okruh hradeckými lesy, což dřív díky tomuto úseku nešlo.

1 0
možnosti
Foto

J17a44n 98F46i26a42l90a

9. 4. 2019 18:50

No, jestli Kunětickou horu obkrouží zleva, tak tam nikdo nepojede, je tam kopeček navíc a je to delší o 1,5km. Silnička kolem Perníkové chaloupky to jistí.

Jinak z Hradce nový úsek přímo navazuje na cyklotrasu č.2 Labská, nevím, kdo tu může bloudit, a odbočovat doleva po původní trase č.2 k Penny nedává smysl. Jede se pořád rovně podle vody ulicí K Labi. Problém může mít snad jen automobilista, který přijede autem.

2 1
možnosti