- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
článek zase pořádná splácanina... bagety se zužitkovali (!!!), Rajniš vs. Reiniš... atd., chce se mi blejt z úrovně těch, kteří to zveřejňují v této podobě...
"Pak už stačí vymazat zapékací misku máslem a začít vrstvit. Napřed vrstvu cukety, „pak nacintat tu máčku“, jak popisuje svým svérázným slovníkem.
Osobně si myslím, že by do misky vymazané máslem měla přijít jako první ("napřed") vrstva namočené bagety, a až na ní cuketa a pak ta "máčka"... Tedy pokud jde o žemlovku/ semlbábu.
Vždyť dává nejdříve bagetu a pak vrství dál...
Je mi na zvracení už jen z toho prstenu, který si před vařením nesundal.
To Vám stačí dost málo!
Ještě že to nemusím jíst :-) Třeba toto jídlo je naprostá zhůvěřilost - bageta je již jednou upečené těsto, vy to namočíte, dáte do trouby a znovu pečete. Šílenost ...
Tak to jistě nepoužíváte strouhanku nebo opečené krutony do polévky... No a co teprve žemlovka, to asi vůbec neznáte, že?!