Diskuze

Masterchef Rajniš ukázal, jak ze staré bagety udělat tuarežskou zemlbábu

Zdeněk Rajniš je architekt, která se „na stará kolena“ přihlásil do projektu Masterchef jen proto, aby si splnil sen. Na svých cestách si ověřil, jak využívají staré pečivo v saharské oblasti Afriky příslušníci kmene Tuaregů. Recept ukázal v novém online pořadu Do posledního sousta, který můžete zhlédnout na stránkách Novy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

článek zase pořádná splácanina... bagety se zužitkovali (!!!), Rajniš vs. Reiniš... atd., chce se mi blejt z úrovně těch, kteří to zveřejňují v této podobě...

0 0
možnosti

"Pak už stačí vymazat zapékací misku máslem a začít vrstvit. Napřed vrstvu cukety, „pak nacintat tu máčku“, jak popisuje svým svérázným slovníkem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/domov/zdenek-rajnis-do-posledniho-sousta-zemlbaba-stara-bageta-masterchef.A211104_124208_hobby-domov_bma";

Osobně si myslím, že by do misky vymazané máslem měla přijít jako první ("napřed") vrstva namočené bagety, a až na ní cuketa a pak ta "máčka"... Tedy pokud jde o žemlovku/ semlbábu.

0 1
možnosti

Vždyť dává nejdříve bagetu a pak vrství dál...

3 0
možnosti
Foto

Je mi na zvracení už jen z toho prstenu, který si před vařením nesundal.

0 5
možnosti

To Vám stačí dost málo!

1 0
možnosti
Foto

Ještě že to nemusím jíst :-) Třeba toto jídlo je naprostá zhůvěřilost - bageta je již jednou upečené těsto, vy to namočíte, dáte do trouby a znovu pečete. Šílenost ...

1 6
možnosti

Tak to jistě nepoužíváte strouhanku nebo opečené krutony do polévky... No a co teprve žemlovka, to asi vůbec neznáte, že?!:-P

10 0
možnosti