Diskuze

Vepřové ocásky jsou opomíjenou lahůdkou za pár korun

To nemůžu, vzpírá se nejedna kuchařka při pohledu na zatočený prasečí ocásek. Jenomže dělá obrovskou chybu, jde totiž o levný a chutný kousek masa. A jeho pečení je pravou českou klasikou, připomíná týdeník 5plus2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J38i66ř80í 41U82k91o

12. 8. 2021 10:22

No, nevím, nožky, uši o ocascích ani nemluvím, prostě nejsou. Takže jak je udělat, když je nemohu sehnat? Děkuji za tip na frýdecku, místecku

1 0
možnosti
HV

U nás prodává Billa, ale že by za pár korun určitě ne.

0 0
možnosti