Diskuze

VIDEO: Velikonoční nádivka nesmí chybět u žádného slavnostního stolu

Dobrá nádivka je hotový poklad. Uvnitř nadýchaná, zvenčí krásně dozlatova zbarvená. Máslová, s vůní uzeného masa a samozřejmě se spoustou zelených listů, které nám pomáhají přivolat jaro.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M96a28r62e21k 33K87l85u54f10a

25. 4. 2019 12:22

8 rohlíků (to se tedy rovná i 8 vajec), uzená krkovice, kopřivy určitě, ale bez špenátu, může se přidat i medvědí česnek, přidáváme i paličkový česnek, rozhodně přidáváme hodně sušené majoránky.

0 0
možnosti

Klidně tam chybět může. A bude. Hlavně tam, kde o ní v životě neslyšeli.

0 0
možnosti

Ale je to dobrá věc, stojí to za zkoušku.

1 0
možnosti

R^

Česká nádifka do kašté domof!!

0 0
možnosti

Proc by nadivka nesmela chybet u zadneho stolu, kdyz jsou tradice v Cechach a na Morave vsude trochu ruzne?! Nejsme unitarni stat!

3 5
možnosti

Není to nařízení. V Brně si dejte psa, jako vždycky.

9 2
možnosti

H82o50r97s80k17ý 64P79e81t48r

18. 4. 2019 12:43

Doporučuji dělat z dvojnásobného množství a přidat stroužek česneku pro vůni. :)

1 0
možnosti

Také dávám alespoň 10 rohlíků. Česnek jak kdy. Ale máte pravdu, že to je lepší.;-)

0 0
možnosti

Veselé velikonoce[>-]

5 0
možnosti