- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší poměr mezi cenou a chutí je bůček na grilu - na lávovém grilu !! Je to za pár korun a chutná to fantasticky. Kromě toho není potřeba nic nakládat, ale pouze "hodit" grilovací koření. Jistě - krkovice, hambáče a jiné dobroty jsou super, ale jistě se shodneme, že cenově trochu víc jinde...
Ten prvni recept je po stylisticke strance tak priserny, ze jsem se snazil najit "foodblog" autorky, abych mohl nevericne zirat trochu dele, bohuzel bezuspesne. Tak je mozne, ze se autorka projevuje jako foodblogerka zatim jen na mimibazaru.
A zase žádný hmyz.
Lidi jsou opravdu velmi těžko vzdělavatelní.
Doufám, že redakce zdvojnásobí počet článků na téma "Jezte brouky, jsou zdraví".
Fuuuuj Adidas - ke grilu mě stačí obyčejné české tepláky nebo šortky Jinak Němce mám velmi rád !!
A zase žádný hmyz.
Přitom redakce se tak snaží - extrémní gastronomie, pojídání hmyzu, housenek, ale vy ty články asi vůbec nečtete.
Takového času to stálo, ale je to marný, je to...
Přiznám se že mě z nabízených receptů nic neoslovilo, ale fascinují mě komentáře lidí co neumí jít burgery a tak hned brečí že je to na dvě věci - že se to nedá jíst,...
Horší než malý děti!
Já je stáhnu truhlářskou svěrkou. A od kraje hezky dokola okusuju. To není takový problém, ale kdo jí má pořád sebou tahat.
Tak raději si takové jídlo odpustím a dám housku se salámem. Když to může komisař Rex, tak je to dobré i pro mě.
ten burger je dobrej akorat tak na fotku, jinak absolutne nepouzitelny. Priste ho vytvarujou jako Eifelovku, ne????