Diskuze
Restaurace v podzemí hotelu nadchla i Madonnu, jí se tu mezi hrnci a pánvemi
Děkujeme za pochopení.
Sípomat
Já takhle jím vždycky
Ale to je proto,že jsem líný jít s jídlem z kuchyně.
Danny_Kay
Do polske restaurace?!
...leda za trest. Nemam uplne rad ceskou kuchyni...je prilis tucna. Kazdopadne s restauracemi v CR a Polsku mam pomerne bohate zkusenosti (vsak jsem taky v obou zemich zil). Polsko je zeme, ve ktere je typicke delat vsechno jen na oko...Takova Polka se z vnejsku muze jevit jako navonena krasavice, v realu by vas pak ale nemelo prekvapit, ze se ji v posteli vali exkrementy ruznych domacich mazlicku (vetsinou drobni hlodavci, pes nebo kocka by uz byl extrem) a vubec celkove se divcina chova tak, ze pokud nejste vylozene buran, je vam na zvraceni...Po prvnich zkusenostech si budete myslet, ze jste meli proste smulu na tu konkretni osobu a ze jina Polka bude proste jina...Tato najivita vas pote brzy prejde az poznate jinou Polku.Podobne je to s restauracemi...Muze to vypadat hezky, muze to hezky vonet, ale verte tomu,ze s hygienou si nikdo moc hlavu nelame. V jidle muzete najit prakticky cokoliv a to mnohdy opakovane...Najdete-li v jidle chlup, hledejte dal, verte, ze nebyl posledni.
neznalek_na_mesici
Re: Do polske restaurace?!
Mozna jen vyhledavate sobe rovne...
honza007_2011
Dilatace casu a kontrakce tataraku
Tak to je opravu roztomile ;o) 2.500.000 porci tataraku po 700 jidlech za den to je necelejch 10let provozu a to tam nic jinyho nevari? ;o) Hotel zavreli v roce 2005 a od ty doby je tam velkovyrobna tataraku - tady neco nesedi. Ach to chvastani ;o)
jeenedobík
Re: Dilatace casu a kontrakce tataraku
Pokud by ty tatráky vyráběli 5 let, tak by je museli mrskat tempem 58 kusů za hodinu (bez jakékoliv přestávky!!!).
To bylo možné snad jen v Sovětském Svazu
miš1
u nás by to teda nešlo,
naše slavné hygienické normy a předpisy podpořené tím nejhorším lidským materiálem by tohle neskously. Takže leda do Polska....
2200
nadchla i Madonu
.....nebo Madonnu? Nevěřím že by tam byla ta s jedním "N" no páni redaktoři-palec
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc
Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými
Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...
Krvavá i bílá svída jsou krásné celý rok i jako živý plot. Snadno se množí
Ještě nemáte na zahradě žádnou svídu? Pak je nejvyšší čas ji vysadit, neboť tyto odolné okrasné...
Váš mazlíček může v květnu hrát o deku, granule a kapsičky pro psy a kočky
Pokud máte doma roztomilého králíčka, kočku, psa, ještěrku nebo třeba koně, můžete si zahrát v...
Nechcete na zahradě chemická hnojiva? Zkuste to s mykorhizními houbami
Mykorhizní houby jsou nezbytnou součástí přírodního ekosystému a hrají klíčovou roli v růstu a...