Diskuze

Pohlreich udělal rybí marinádu z kajenského pepře. A pak svlékl kůži

Recept na zdravou a lehkou večeři rovná se ryba. Zdeněk Pohlreich vyzkoušel pražmu královskou, která má velmi chutné a šťavnaté bílé maso. Přitom není tak drahá jako například losos. Pokud ji budete kupovat ve specializovaném obchodě, dostanete se do tří set korun za kilogram, což není o moc víc než za běžného pstruha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D10a75v40i39d 51H68o49f

27. 11. 2018 10:17

tak já třeba kůži z ryb nejím

0 0
možnosti

No teda nevim. Mam ho rad, sto lidi, sto chuti... ale davat marinadu na kuzi a pak ji stahnout... jeste muzu pochopit, ze ne kazdej kuzi ji a ze snazi o maximalne dietni maso, takze se zbavi tuku pod kuzi (i kdyz prave ten dela zacnou cast chuti). Ale kdyz nechci tam pikantni chut, tak neudelam tu marinadu tak palivou,ne?! A ne abych marinoval tu cast, kterou pak vyhodim, aby me to nepalilo...

1 0
možnosti

Kůži nedám! Ani tu z ryby.

1 0
možnosti

To nejlepší teda vyhodil. Proč to tam patlal?

0 0
možnosti

To kdyby v restauracích tušili, že za dveřma čekají zástupy zákazníků lačnících po rybích kůžích...

4 0
možnosti

No tak hlavně aby ji v tom Kauflandu měli.

2 0
možnosti

K20a12r84e67l 60N65o62v89á24k

26. 11. 2018 10:32

Pohlreich svlékl kůži? On je had?

1 0
možnosti

No to je machr, posypal rybu korenim, ale pak si vzpomnel ze mel sundat z ryby kuzi, takze musel korenit znova. Rv

1 4
možnosti

Tedy Vy jste ale odborník8-o. Co si to přečíst ještě jednou:-P

1 0
možnosti
Foto

No to mě právě udivilo, že pak tu kůži svlékl, odstranil, vyhodil. To pak ta marináda přeci postrádá smysl, ne? Marináda se přece používá hlavně k dochucení, resp. celkové chuti masa, no a když pak to potřené místo po upečení / grilování / odstraním, tak odstraním z 90% i tu chuť . . . ?:-/

2 4
možnosti

Ryba byla marinadou nejen pomazana, ale i vymazana.

3 0
možnosti