- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No teda nevim. Mam ho rad, sto lidi, sto chuti... ale davat marinadu na kuzi a pak ji stahnout... jeste muzu pochopit, ze ne kazdej kuzi ji a ze snazi o maximalne dietni maso, takze se zbavi tuku pod kuzi (i kdyz prave ten dela zacnou cast chuti). Ale kdyz nechci tam pikantni chut, tak neudelam tu marinadu tak palivou,ne?! A ne abych marinoval tu cast, kterou pak vyhodim, aby me to nepalilo...
To nejlepší teda vyhodil. Proč to tam patlal?
To kdyby v restauracích tušili, že za dveřma čekají zástupy zákazníků lačnících po rybích kůžích...
No tak hlavně aby ji v tom Kauflandu měli.
No to je machr, posypal rybu korenim, ale pak si vzpomnel ze mel sundat z ryby kuzi, takze musel korenit znova.
Tedy Vy jste ale odborník. Co si to přečíst ještě jednou
No to mě právě udivilo, že pak tu kůži svlékl, odstranil, vyhodil. To pak ta marináda přeci postrádá smysl, ne? Marináda se přece používá hlavně k dochucení, resp. celkové chuti masa, no a když pak to potřené místo po upečení / grilování / odstraním, tak odstraním z 90% i tu chuť . . .
Ryba byla marinadou nejen pomazana, ale i vymazana.