Diskuze

Šéfkuchař, který přestal křičet. Lepší je se domluvit, míní mistr aranžování

Petr Svoreň o sobě říká, že je od přírody poněkud zrychlený. Poslední roky působí jako Executive Chef Hotelů Akademie. Což v praxi znamená, že spoustu času tráví cestováním po dálnici D1 mezi pěti hotely, kde s místními týmy připravuje a zkouší nová menu. Co všechno jeho práce obnáší, popsal v rozhovoru pro iDNES.cz
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I23r23e23n48a 84H72r47u21b93á

6. 11. 2019 19:10

Tihle nobl kuchaři, co je to zas za módu. Dají vám na talíř bobek červené řepy za 300 a když nebudete nadšení, tak tomu nerozumíte. Osobně se necítím v těchto zařízeních dobře.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ŠČ

No hlavně, že to pak umí naplejtovat !;-D

0 0
možnosti
RS

kdyz nekdo rve na sve zamestnance nebo podrizene, tak je to dusevni mrzak.

2 3
možnosti
BJ

nechapu ty minusy a nechapu jak muze v 21 stoleti tolika lidem pripadat normalni, nebo snad nedej boze zadane, abychom po sobe v praci rvali jak paviani namisto toho, abychom se normalne domluvili.

kdo neumi svou frustraci a stres zvladat v praci jinak nez rvanim po ostatnich, ma problem, a mel by s nim neco delat.

1 0
možnosti