- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to vynikajici prostredek na restart po opici. Je vsak potreba snist alespon 30 kulicek a zapit litrem mleka v davkach okolo tri deci s odstupem peti minut.
Pak prijde vyprazdneni vrchem nebo spodem a kyzena uleva...
Tak nevím, ale na obrázku č. 3 je židovská třešeň.
Po několika zkušenostech, kdy se toho urodilo, nedoporučuji. Nikdo to nechtěl jíst, děti si zobly jen pár kuliček. Chuť není nijak úžasná. A dělat z toho džem způsobem hooodně cukru (aby se to dalo jíst) ochuceného mochyní taky nemám zapotřebí. Je spousta lepšího ovoce na džem, do kterého není potřeba přidávat příliš cukru a chuť má skvělejší.
Ona je to plodina, která dozrává, když už, tak hodně pozdě na podzim. Nám dozrávala během zimy v zimní zahradě (v květináči), takže jste možná konzumovali nezralé plody, a ty jsou odporné. Při běžném pěstování u nás nemá šanci dozrát.
Hlavně měli napsat, že vyroste docela hodně a tudíž potřebuje spoustu prostoru. Po letošní zkušenosti doporučuji plochu větší, jak 1 m v průměru. A nezapomeňte, že potřebují sluníčko ;-)