- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zkusil jsem v Auparku v Hradci Králové. Musím konstatovat, že bageta byla totální hnusárna. O týden později zkusila sestra, výsledek prý stejný. Za nás tedy propadák
My jsme letošní vítěznou bagetu vyzkoušeli hned ve čtvrtek po odvysílání pořadu a vůbec nelitujeme! Byla opravdu povedená Obvykle si tady dáváme Bruselskou, ale kdyby tato kachní zůstala ve stálé nabídce BB určitě bychom si jí dávali rádi, máme prostě rádi kachnu se zelím
Právě jsem ji snědl.... a je to naprosté zklamání. Při sledování pořadu se mi sbíhaly sliny, realita je ale úplně někde jinde. Bohužel bych si ji znova nedal ani náhodou a stejně tak bych ji ani nikomu nemohl doporučit, protože bagety ze stálé nabídky BB chutnají lépe. Zda je chyba už v samotném receptu (působí to jako chuťově nevyvážená spatlanina), nebo to tak podělali až v BB nedokážu soudit, ale jak jsem napsal, fakt je to zklamání.
Osobné milujú Když kluci z coolny máj kachní tejden, konfitovaná trhaná kachna se zelím v lokši prostě nemá chybu
V Česku je jídlo na ulici katastrofa.
V Budějovicích máme místní Hladový Vokno a tam si vážně nemůžu stěžovat.
koda, že si toho dílu zjevně nechali dost pro sebe, hlavně asi podmínky těch baget. Nevěřím, že by ho jen tak napadl kachní karbanátek, když na kameru přizná, že to nikdy nedělal a netušil, jak to vyjde. A i trojka kuchařů se tvářila, že to je divný nápad. A ostatní zas dělali trhané, a my máme věřit, že jim nikdo neřekl, jaké jsou podmínky pro úpravy masa a dalších komponent, aby to pak bylo pro BB použitelné?
Ale ochutnat ji půjdu, to zas jo.
Skoda jen ze v to v nejmenovane siti bude jen dalsi predrazej odflaknutej hnus
Miluju street food. Nejlepší je na Balkáně. Ikdyz to občas vypadá na první pohled dost děsivě, vždycky potěší. Když pak ukazu někomu na street view, kde jsem si dal nejlepší pleskanici, tak na mě koukají jako na blázna
Přidal bych i pařáty, aby to křupalo.
BB, to je ta firma, která měla v článku o fastfoodu nevypadajícím jako na fotkách ty vůbec nejhorší kousky? (I když redakční fotograf tenkrát dělal co mohl, aby jídlo bylo vizuálně co nejodpornější u všech.)