- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hlavně, že postupující jsou korektně vyvážení
Krájení je jistě důležitá disciplína pro kuchaře, ale rozhodně bych ji nedávala na první místo. Talent a smysl pro chuť může mít mnohem lepší někdo, kdo bohužel dosud neumí vzorově krájet. Jenže krájet se může naučit i cvičená opice, ale talent a cit pro chuť buď máš, nebo nemáš.
Na druhou stranu, z předchozích řad víme, že to krájením začíná, dále budou díly, kde se budou porcovat ryby, určitě bude díl založený na mořských plodech, jeden dva díly budou o sladkostech (dorty), venkovní díly mohou přinést i bourání prasete a pod... Tak se na to připravím, ne? :)
Já doma kroutila hlavou u hlášek - v životě jsem nefiletovala rybu, nikdy jsem nepekl dezert...
Mně to přijde docela až drzost, jít do Masterchefa a nepřipravit se na to.
Na tu sehranou komedii se někdo dívá? :-)
Konečně to někdo odhalil! Sehraná komedie! Sdílejte, než to smažou!
Ročník opět obsahuje klasický mix. Cholerik, sangvinik, flegmatik, bizár, těžký osud, emigrantka, zástupce menšin, cizinec, šedá myš, studentka a vše završuje soutěžící Číča...