- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak nevím, ale na naší SŠSS (střední škola společného stravování) jsme se rozhodně před půl stoletím neučili receptury teplých pokrmů nazpaměť, ale techniky napříč oborem a to včetně stolničení, obsluhy, výživy, účetnictví atd. Důraz naši profesoři kladli i na to, že máme být budoucí vedoucí pracovníci. Praxe byla jeden den v týdnu a opravdu pestrá, provozy nám střídali (i v zahraničí) - kuchař, recepční, pokojská, servírka, cukrář, mistr učňů, provozní i účetní atd. Této škole říkám škola života a dodnes ji nepřestávám být vděčná za to, co mne naučila.
“Kdyz se podivate na dnesni stav...”
A stara Mladejovska to zacne vyvracet, protoze pred 50 lety je pry “dneska” a ona tu dnesni skolu ma zazitou :D
Jaký názor má na něj Pohlreich? Pokud negativní, tak má smůlu. Estrádní umělec má mnoho příznivců, kteří z něj stále dělají modlu.
Problém je že jestli je to stejné jako v pořadu Ano šéfe! kde byl jeden díl v gastronomické škole... děti nesměli zacházet s konvektomatem, nesměli krájet maso a pod...
Tak kde se pak maj naučit vařit? Z kurzu v televizi?
Nic proti vašemu názoru, ale naučte se prosím nejdřív psát česky..