Diskuze

Devatero Pohlreichových snadných receptů, které s chutí uvaříte i sníte

Jednoduchá jídla televizní šéf miluje, stačí na ně pár kvalitních surovin. A vědět, co s nimi. Proto Zdeněk Pohlreich vydal Takovou normální kuchařku, z níž jsme pro vás s jeho požehnáním vyzobali devět receptů. Mohou vám trochu ulehčit tuto zvláštní dobu, kdy často nezbývá než vařit doma sami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jinak mě tedy rozesmálo tradiční selské jídlo s oliváčem. Myslím, že sedláci pečené brambory omastili spíš sádlem.

0 0
možnosti
Foto

P69a69v70e88l 71B80r55u70s

20. 4. 2020 16:15

líbí se mi, že v receptu je "chemicky neošetřený citron" - tedy asi z vlastního skleníku a v dalším receptu rajčata z konzery, která jsou ZARUČENĚ bez chemie ;-D;-D;-D;-D

1 2
možnosti

Myslím, že chemicky neošetřený citron bude někde mezi biopotraviny, takže vlastní skleník není třeba. A já jsem skutečně rád, že to tam je napsané, protože koupit si obyčejný citron, a jeho kůru si pak strouhat do jídla... Leda by se to předtím pořádně očistilo. Nejlépe benzínem.

1 0
možnosti
Foto

P65a50v87e13l 46B86r70u42s

20. 4. 2020 16:12

reklama na někoho, kterého mám sice rád, ale který si hraje na velkého kapitalistu a přitom by chtěl regulaci počtu hospod. kdo chce, tak si ten rozhovor najde.

0 0
možnosti

A něco nového by nebylo? Tohle přece zná každý... 8-o

1 3
možnosti

Jen dvě technické poznámky - kupuji strouhaný parmazán a nikdy se mi nestalo, že by se mi ve smetaně nerozpustil. A pokud se připravuje smažená rýže, je potřeba ji uvařit den předem, vychladlá se daleko lépe smaží než zrovna uvařená.

10 0
možnosti
Foto

Super recepty,to se dá ale od Zdeňka čekat, akurát myslím,že ne všechny jsou pro ty ne zrovna majetné ;)

0 2
možnosti

já tam tedy nevidím nic, co by měl být problém sehnat, ať už z hlediska dostupnosti nebo financí, leda snad kvalitní konzerva tuňáka...? ale ani to už dnes není problém

3 0
možnosti