- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jinak mě tedy rozesmálo tradiční selské jídlo s oliváčem. Myslím, že sedláci pečené brambory omastili spíš sádlem.
líbí se mi, že v receptu je "chemicky neošetřený citron" - tedy asi z vlastního skleníku a v dalším receptu rajčata z konzery, která jsou ZARUČENĚ bez chemie
Myslím, že chemicky neošetřený citron bude někde mezi biopotraviny, takže vlastní skleník není třeba. A já jsem skutečně rád, že to tam je napsané, protože koupit si obyčejný citron, a jeho kůru si pak strouhat do jídla... Leda by se to předtím pořádně očistilo. Nejlépe benzínem.
reklama na někoho, kterého mám sice rád, ale který si hraje na velkého kapitalistu a přitom by chtěl regulaci počtu hospod. kdo chce, tak si ten rozhovor najde.
A něco nového by nebylo? Tohle přece zná každý...
Jen dvě technické poznámky - kupuji strouhaný parmazán a nikdy se mi nestalo, že by se mi ve smetaně nerozpustil. A pokud se připravuje smažená rýže, je potřeba ji uvařit den předem, vychladlá se daleko lépe smaží než zrovna uvařená.
Super recepty,to se dá ale od Zdeňka čekat, akurát myslím,že ne všechny jsou pro ty ne zrovna majetné ;)
já tam tedy nevidím nic, co by měl být problém sehnat, ať už z hlediska dostupnosti nebo financí, leda snad kvalitní konzerva tuňáka...? ale ani to už dnes není problém