- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pohlreich mne baví, je zábavný, ale osobně spíš vařím podle receptů, které vidím u Kašpárka. Teď už na to nemá tolik času, ale když opakují "co bude dnes k večeři" nebo tak nějak se to jmenuje, má tam dost jednoduchých a přitom chutných věcí, který zvládne i průměrný hobík.
Jo, slávky jsem chodil v Portugalsku sbírat při odlivu. Nahradilo to tu frustraci, že u pobřeží člověk houby nenasbírá. No a v Praze jsem si dal u Italů, +/- to, co připravovali ve videu, akorát ta italská porce byla cca 5x větší. Těch deset slávek na talíři v Divinu vydá tak na jeden z dvaceti chodů.
To je zajímavý jak některejm lidem vadí něco čím sami násobkem vynikaj.
Jsem rad ze ceska gastronomie sla docela nahoru a clovek se uz nejenom nacpe ale i si pochutna.
Pohlreich, to je ten co dělá reklamu na ty blafy? Koupil jsem si to "jídlo", na obalu jeho fotografie... už NIKDY více, to se nedalo pozřít.
díky tomu, jak pan Pohlreich vystupoval v tom pořadu, tak máme o 3 parníky lepší restaurace než předtím. zajděte si někdy do jeho Next Door, to je prostě tak jak to má být.
Dnešní doba sebevědomí vyžaduje. Bohužel i to nezdravé.
Pokud Pohlreich hovoří o přehnaném sebevědomí, tak je to asi jako, když ODS křičí chyťte zloděje
Ten pán si to muze dovolit.
Já jsem v poslední době iritován slovem plating.... Skvělý plejting, jdu plejtovat.... Sakra kam se podělo slovo servírování?
Děkuji za překlad, vůbec bych nevěděla o čem se mluví, asi nejsem IN
Pravda. Někteří kuchaři měli sebevědomí skoro jako Pohlreich