Diskuze

Místo sporáku ohniště. I v Česku je to trend, říká nomád a kuchař Hugo Hromas

Jako novodobý nomád jezdí Hugo Hromas po celé Evropě a na rozličných oslavách, svatbách, narozeninách i pohřbech připravuje na otevřeném ohni netradičně tradiční jídla. Píše o tom také knihy, ve kterých můžete najít inspiraci pro svoje hrátky s ohněm.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak proč neudělat ještě jeden krůček a jíst jídlo tak jak je to nejpřirozenější - syrové

0 1
možnosti
RK

Hezký, uklidňující rozhovor.

0 0
možnosti
Foto

Tak ono to vaření na otevřeném ohniště zase tak složité není. Jen se toho člověk nesmí bát a používat vhodné nádobí, tzn. litinové nebo ze silnějšího ocelového plechu bez povrchové úpravy.

0 0
možnosti
Foto

Super nápad. Mnoho našich spoluobčanů takto vaří už roky. Jen ta ekologie k tomu moc nepasuje...

0 0
možnosti