Diskuze

Saranče i jehličí. Grand Restaurant Festival zkouší superpotraviny

Až do konce února můžete ochutnávat menu v devadesáti restauracích po celém Česku. Po loňském barokním tématu přišlo na řadu jiné zadání: kuchaři by měli vymyslet menu na téma superpotravin s velkou koncentrací živin, vlákniny, vitaminů a minerálních látek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo si doma budete varit sarance podle receptu? ))

2 0
možnosti

Nemyslel jsem si, že se dočkám doby, kdy budem v restauracích žrát jehličí ;-D

2 0
možnosti

No dejme tomu je to zajímavost, ale já se doufám nedočkám doby, kdy zde budeme tyto "superpotraviny" nuceni pojídat. Ať si to jedí v zemích, kde se nekotrolovaně přemnožují a nejsou si schopni obstarat běžnou lidskou stravu.

Já raději zůstanu u kravičky, prasátka, kuřátka, rybičky, ověčky, .....

0 0
možnosti