Diskuze

VIDEO: Mezi brusnými kameny si můžete vybrat. Od levných až pro profíky

Možná si jednou za čas necháváte brousit nože u profesionálů, kdo je však fanda do nožů, časem zatouží vyzkoušet si je nabrousit sám. Pak si může vybrat mezi levnými brusnými kameny na vyzkoušení této metody broušení, komu se to zalíbí, pak už může vyzkoušet i pokročilejší a dražší sady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

ja pouzivam KMFS system a jsem s tim spokojen. Dovoli mi to drzet porad stejny uhel, brousim zaroven obe strany a jsou k tomu sady brousku. Za me ideal, kazdy nuz krasne ostry.

0 0
možnosti
MS

Většina běžných uživatelů, která nemá nože jako svého koníčka, skončí u bodu 1. Já mám kámen TAIDEA 1000/3000 s podložkou za osm stovek. Většinu kuchyňských nožů brousím jen na tisícovce, hrubší ostří ("pilka") řeže většinu potravin líp. Každou stranu na mokro po minutě, když je hodně tupé, tak dvakrát. Extrémně tupé nože projedu napřed na pomaloběžné mokré brusce, ale s tím opatrně.

2 0
možnosti