Diskuze

Tabulka čokolády jim změnila život. Pochválil je prý i světoznámý guru

Petra a Dalibor Michnovi před časem zjistili, jak má chutnat opravdová čokoláda. Uchvátilo je to, proto ji začali vyrábět sami. Ve srovnání s běžnou čokoládou je to prý jako když hraje Česká filharmonie vedle strejdy u táboráku. Přestože s podnikáním začali teprve letos v červnu, už sbírají jedno ocenění za druhým.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Stroje, které jsou vhodné pro ručně vyráběnou čokoládu" - pro ruční bych připustil nanejvýš nástroje, anebo je ta čokoláda strojní.

0 0
možnosti
JM

J12i51ř56í 11M76a54c59e13k

28. 10. 2019 17:43

Myslím, že vyrobit lepší čokoládu než je Milka-Mondelez, není zas tak složité.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, osobně dávám přednost soukromé firmě, výrobcům čokolády z Hradce Králové.

0 0
možnosti
JF

Me neoslovili ale tak proti gustu...

0 0
možnosti
ZV

Hm. fígl mají dobrý prodávat to po 50g, když u většiny prodejců se kvalitní čokoláda prodává po 100g, pak lze pochopit i cenovou politiku :-/. Jo Ostrava - Havířov to je jiný kraj. Ocenění to snad ani nebudeme komentovat, kdo ví a pohybuje se v gastronomii ...

0 2
možnosti
JF

J31i67ř23í 54F86r95o91l96e17c

26. 10. 2019 11:16

Vetsi kvalitních tabulek ma spise min nez 100g, vetsinou kolem 80...

0 0
možnosti
VN

Jedna technická - boby jsou ze souostroví Svatý Tomáš a Princův ostrov, i když v originálu je ostrov "Principe". Je pojmenován po portugalském princi Alfonsovi. Jinak přeji hodně štěstí, chválím každou snahu a zápal pro věc, což zde evidentně je R^

2 0
možnosti
PV

Snaží se a to dost, tudíž nelze jinak, než vyjádřit podporu.

8 0
možnosti
JP

J11a63n 95P20e70l32e93c46h

26. 10. 2019 8:24

"Když se do její výroby pustíte, má to nějaký vývoj a neobejdete se ani bez tvrdé chlapské práce".

Tohle mě teda pobavilo a zajimalo by mě, co si pod tím pán představuje

0 1
možnosti

Asi stavel tovarnu:-)

0 0
možnosti
MN

Moc držím palce!!! Taky bych ráda ochutnala...:-P:-PV

6 0
možnosti
MK

Jen takový dotaz, jak získali živnostenský list obor pekar-cukrar? Vyučili se nebo mají garanta? Zivnostak se nerozdava jen tak.

7 0
možnosti
JF

Tak na ochutnani asi ok, bohuzel davat pravidelneji 80-160 kc za 47g tabulku moc nejde. Skoda taky ze se vykaslali na bilou.

"Čokolády je na trhu všeobecně dostatek, ale pokud se bavíme o pravé čokoládě, té je stále nedostatek." Tak to je spise jejich zbozne prani, vyrobcu i obchodu s opravdovou coko je dost:-)

"Pokud pochází čokoláda z malé rodinné firmy, zřejmě bude dobrá. Pokud je z diskontu, sáhl bych po těch, které jsou certifikovány označením BIO." Tak ja bych sahl po tech s dobrym slozenim...

4 1
možnosti
BL

Me ta cena nepřijde přehnaná..a radeji si koupime mene, ale zase více kvalitní..a máte pravdu..také bych vybírala podle složení..

1 0
možnosti