- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"Stroje, které jsou vhodné pro ručně vyráběnou čokoládu" - pro ruční bych připustil nanejvýš nástroje, anebo je ta čokoláda strojní.
Myslím, že vyrobit lepší čokoládu než je Milka-Mondelez, není zas tak složité.
Děkuji, osobně dávám přednost soukromé firmě, výrobcům čokolády z Hradce Králové.
Hm. fígl mají dobrý prodávat to po 50g, když u většiny prodejců se kvalitní čokoláda prodává po 100g, pak lze pochopit i cenovou politiku . Jo Ostrava - Havířov to je jiný kraj. Ocenění to snad ani nebudeme komentovat, kdo ví a pohybuje se v gastronomii ...
Vetsi kvalitních tabulek ma spise min nez 100g, vetsinou kolem 80...
Jedna technická - boby jsou ze souostroví Svatý Tomáš a Princův ostrov, i když v originálu je ostrov "Principe". Je pojmenován po portugalském princi Alfonsovi. Jinak přeji hodně štěstí, chválím každou snahu a zápal pro věc, což zde evidentně je
Snaží se a to dost, tudíž nelze jinak, než vyjádřit podporu.
"Když se do její výroby pustíte, má to nějaký vývoj a neobejdete se ani bez tvrdé chlapské práce".
Tohle mě teda pobavilo a zajimalo by mě, co si pod tím pán představuje
Moc držím palce!!! Taky bych ráda ochutnala...
Jen takový dotaz, jak získali živnostenský list obor pekar-cukrar? Vyučili se nebo mají garanta? Zivnostak se nerozdava jen tak.
Tak na ochutnani asi ok, bohuzel davat pravidelneji 80-160 kc za 47g tabulku moc nejde. Skoda taky ze se vykaslali na bilou.
"Čokolády je na trhu všeobecně dostatek, ale pokud se bavíme o pravé čokoládě, té je stále nedostatek." Tak to je spise jejich zbozne prani, vyrobcu i obchodu s opravdovou coko je dost:-)
"Pokud pochází čokoláda z malé rodinné firmy, zřejmě bude dobrá. Pokud je z diskontu, sáhl bych po těch, které jsou certifikovány označením BIO." Tak ja bych sahl po tech s dobrym slozenim...
Me ta cena nepřijde přehnaná..a radeji si koupime mene, ale zase více kvalitní..a máte pravdu..také bych vybírala podle složení..