Diskuze

Manželčiny nové šaty. Manažer koupil ženě oděv, který v reálu neexistuje

Sanfranciský manažer Richard Ma koupil své ženě šaty za 9500 dolarů (220 tisíc Kč), ty však ve fyzické podobě vůbec neexistují. Digitální módní dům je vytvořil pouze na její fotografii, žena pak fotku sdílela na sociálních sítích. Firma soudí, že budoucnost patří výhradně digitální módě, Ma proto považuje drahé virtuální šaty za dobrou investici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Za tu cenu bych čekal virtuální hadry v reálném čase nebo apoň post, tj. natočím manželku nahou (a to je na tom totiž to nejlepší) a aplikace ji ve videu oblíkne do zvoleného modelu, možno použít opakovaně.

0 0
možnosti
Foto

No tak je pravda, že moje žena si občas koupí šaty, které jsou taky skoro virtuální. Poprvé a naposledy je má na sobě v kabince v obchodu a pak už jsou jenom ve skříni ;)

1 0
možnosti

To jako v budoucnu budu dávat 220 000Kč jen za to, abych na fotkách vypadala pěkně? A co budu nosit normálně doma, když bude vše digitální?

0 0
možnosti
RJ

Tepláky přece.

0 0
možnosti
Foto

Takže v budoucnu budou lidé zavřeni v nějakých kukaních s přístupem na internet a do všech sociálních sítí, nebudou ve skutečnosti nic dělat, nikam jezdit, budou nazí a výživa se jim bude dodávat do žíly, ale budou šťastní, protože v té době budou virtuálně cestovat, bavit se, vydělávat virtuální peníze za virtuální podnikání, budou mít virtuální vztahy a narodí se jim virtuální děti. Doufám, že se tohoto skvělého virtuálního světa vzhledem ke svému pokročilému věku nedožiju, a také doufám, že budou ti virtuální lidé mít trochu reálného soucitu s lidmi, co se s virtuálním životem neztotožní a vyčlení jim nějaké rezervace, kde bude možné žít bez virtuálních vymožeností skutečný život.

0 0
možnosti
AL

A přijde se mi v nich ukázat hihihi?

0 0
možnosti
KL

To není nic nového. Kdo zná pohádku "Císařovy nové šaty" dokáže odhadnout, jak to skončí...

1 0
možnosti
MC

Cena těch šatů je vidět ve fotce nebo se to musí extra psát do komentářů?

Jinak ten business model celkem dává smysl - můžete machrovat před známými, na co všechno máte a nezabírá to místo ve skříni. Ještě bych to rozšířil na virtuální dovolené (přidají vaši postavu do fotky libovolné lokality) a virtuální nemovitosti (zaplatíte za barák, ale nemusíte řešit stěhování a údržbu)...

2 0
možnosti
KN

Šaty, které svět neviděl. Takové kupují manželce k Vánocům každý rok.

3 0
možnosti
LM

Inspektor Columbo měl manželku, kterou nikdy nikdo neviděl. To je ještě levnější řešení ;-D

4 0
možnosti
LM

Mimochodem v čem se tohle pere?

Už někdo vynalezl digitální prací prostředek? A existují vůbec digitální pračky?

Tady se otevírá budoucnost celému odvětví ;-D;-D

7 0
možnosti
JS

Už se těším, až budou v reklamách opraváři digitálních praček doporučovat přidávat digitální Calgon ke každému digitálnímu praní. :D

1 0
možnosti