Diskuze

Robotičtí pošťáci doručí v Curychu jídlo, léky či oblečení

Švýcarská pošta se po ročním testování rozhodla pokračovat v projektu samořídících vozíků, které mají ulehčit práci pošťákům. Od loňského podzimu roboti najezdili tisíce kilometrů a doručili zhruba 200 zkušebních zásilek. Nyní je čeká práce v centru Curychu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P88e84t17r 74B31r26o82d81a

9. 9. 2017 11:34

Přes Ostravu Přívoz by jeho jízda neměla dlouhé trvání...

4 0
možnosti
MC

To Brně po Bratislavské asi ještě kratší.;-D

0 0
možnosti
BZ

U nas maji ale postaci uplne jine poslani, prijedou, jakoze zazvoni, ikdyz to nikdo neslysel a uz mate ve schrance oznameni o tom, ze si mate zasilku vyzvednout na pobocce posty a mizi v dali.

5 1
možnosti
MV

Kdyby naše pošťačka nosila vždycky jenom balíčky pro jednoho adresáta, tak stihne za den tak do deseti adresátů a to ještě jezdí tramvají. Tempem chůze obsloužit jednoho zákazníka vzdáleného kilometry...

0 0
možnosti
OV

Jestli to neumí prodat pojištění, stírací losy a další kraviny, tak se to do Česka nikdy nedostane. Navíc by ten vozík jen přijel, otočil se a poslal SMS, že stejně nikdo nebyl doma a zásilku je potřeba vyzvednout na poště, kde však bude až od zítřka.

11 0
možnosti
OU
LD

Miluji Švýcarsko,

Už je to dávno, co jsem tam byl pracovně ... a vždycky jsem doufal, že to, co jsem tam viděl, přijde sem.

Velký zklamání. My Češi to neumíme.

Jen příklad: Klíče ze zapalování auta jsme nikdy nevyndali. Dům se nikdy nezamykal. Na procházce do vedlejšího městečka nás pozdravil každý, koho jsme potkali. Od soboty13:00 se do pondělí ráno nepracuje! Ani v supermarketu.

2 1
možnosti
MK

M48i93l32a84n 98K73r17á53l

9. 9. 2017 9:42

a teď ruku na srdce, když jste v Čechach pozdravíte VY každýho koho potkáte? U nás na vesnici taky co vím lidi nezamykají auta ani domy a nikdy se nic nestalo.

5 0
možnosti
TN

Dyk more čum na to, pizza zadarmo

3 0
možnosti
JB

Tam dyk more neznaji...;-)

0 0
možnosti