Diskuze

Vedení Starbucksu opouští Howard Schultz, který značku rozšířil do světa

Howard Schultz, který vybudoval z americké společnosti Starbucks globální řetězec kaváren, opustí vedení firmy 26. června. Schultz ve firmě působí ve funkci výkonného předsedy správní rady. V ní ho nahradí Myron Ullman a Schulz bude pouze emeritním předsedou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za marketing zaslouží více než jen obdiv...jak jinak ohodnotit rozšíření a úspěch řetězce, který neprodává kávu, ale jakési hnusné studené kávové směsi za velké peníze. Proto se nedivím, že tuto loď opouští, stále více lidí si uvědomuje, co za hnus nabízí a že kafe ony nápoje neviděly ani z rychlíku.

0 0
možnosti

Hm, vyrobce kavy. A ja hlupak si myslel ze kava se pestuje, napr. v Etiopii. :-P

0 1
možnosti
Foto

Pěstuje se kávovník. Káva se vyrábí z kávových bobů a daších přísad. Cukr se také nepěstuje.

1 0
možnosti

"Dodal však, že už nějakou dobu ho hluboce znepokojuje rostoucí rozdělení americké společnosti a slábnoucí pozice USA ve světě."

K rozdeleni spolecnosti jste vazeny pane prispel i Vy se svymi mnohdy mene nez minimalnimi mzdami pro sve radove zamestnance, tak se ted moc nedivte. ;-)

3 1
možnosti

Tak zrovna mzdy zaměstnanců Starbucks jsou většinou o dost vyšší než u ostatních Fast Food řetězců (ideální job pro absolventy některých VŠ humanitních oborů). Je samozřejmě otázka, zda máme Starbucks počítat do Fast Food.

Každopádně Howard Schultz by byl lepší a možná i silnější kandidát na prezidenta, než byla Hillary.

1 0
možnosti