- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hmm. Takže alergici na laktózu se radují a celiaci smutní.
Tak teď už jim zbývá nahradit pouze tu kávovou část, třeba meltou, čili také z obilovin a čekanky a budou to mít kompletní a cool
Já jsem pro. Pro lidi s laktozovou intolerancí nebo alergií na mléko určitě dobrý krok.
Podle nich jsou to asi všichni zákazníci.
Proti gustu žádný dišputát!
Když před sedmi roky dělal Starbuk reklamní akci na karamelové latté s nulovou energetickou hodnotou, myslel jsem si, že mne už ničím nepřekvapí.
Inu, mýlil jsem se.
Jako člověk, pijící denně čtyři a více káv, přeji dobrou chuť.
Ke všemu, co si kdo u nich koupí!
Předražený aušus. Ale vegánky si to žádají.
Maso není maso,mléko není mléko-jíst jenom syntetické náhražky
Co je na ovesnem mleku syntetickeho?
Naprosto v poradku.
Kava ze Starbucks se nikdy nedala pit, takze k zadne zmene nedojde.
Dokonce znam lidi - a nejsou to zadni hipstersti snobi - kteri kave ze Starbucks odmitaji rikat kava.
Tak kava je to naprosto standardni, pripravena jako snad kdekoli jinde na svete. Ze nekomu nejede jejich kavova je celkem normalni - ne kazda smes chutna kazdemu....
Tak snad uhlíková stopa na zpracování 1. Litru ovesné náhražky bude nižší, než litr mléka od krávy.
Tomu bych dost věřil.
Oves jako rostlina při fotosyntéze váže CO2. Naopak kráva vypouští svými pšouky dost skleníkových plynů.
Proč ne? Když můžou tu jejich předraženou břečku vydávat za kávu, můžou i dělat latte macchiatto bez mléka (latte). Kávových “gurmánů” se najde určitě dost.
Prostě svět se totálně zbláznil.
A nazývejte věci pravými jmény, ovesné mléko není mléko a rostlinný burger není burger.
Když tohle prosadila EU, tak proti tomu všichni místní diskutéři protestovali.