Diskuze

Britští školáci podlehli novému trendu. Láhvi, která šálí chuťové pohárky

Láhev, která dokáže napojit vodou s příchutí melounu, okurky, pomeranče nebo koly, ale přitom obsahuje pouze čistou vodu, je zřejmě nejnovějším hypem vládnoucím v britských školách. Plastový výrobek má jednoduchý princip: lze ho naplnit běžnou vodou z kohoutku, ale díky aromatickým kapslím, které se montují na láhev, dokáže mozek oklamat, že její obsah je ochucený.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

To je placená reklama, že to tu visí tak dlouho?

0 0
možnosti
MD

Ještě by to chtělo vylepšit a ty tři příchutě prodávat v malých lahvičkách s názvem šťáva nebo sirup. Školáci by si je mohli rozmíchat do vody podle momentální chuti.

0 0
možnosti
JP

Teda čerstvě jsme to dostali a je to fakt, že to funguje.Souhlasim že okurka není nic moc.Melounova je super

1 0
možnosti
PO

Já tedy nevím, ale chuť nápoje (jídla) vnímám chuťovými a ne čichovými buňkami. Takže když piji vodu, tak piji vodu bez jakékoliv chuti.

Jo, lidi jsou naprosté ovce, když někdo začne psát jak je to super a jak to funguje, tak to kupují jak blbí. Že za tím hypem stojí většinou samotný výrobce neřeší. Lidská blbost a vesmír jsou nekonečné. I když tím druhým si nejsem jist. Řekl onehdá jeden pán a měl naprostou pravdu a platí to čím dál tím více.

0 3
možnosti
Foto

Při rýmě,. když nefunhuje cich, jsou chutove vjemy omezene. Je to propojene.

0 0
možnosti
TS

Za ty prachy tu vodu prodává Trautenberk, ne?

2 0
možnosti
TS

"Plastový výrobek má jednoduchý princip - dokáže oklamat mozek"

S tim naprosto souhlasim, kdo za stovky korun koupi plastovy vyrobek pomoci jednorazovych naplni imitujici chut, toho mozek byl oklaman...

2 0
možnosti
MK

To ani neimituje chuť, jen to ovlivňuje čich, chutná to jako voda.

1 0
možnosti
Foto

umím si představit, že to voní, ale že by to dokázalo předstírat sladkou chuť se mi moc nezdá

1 0
možnosti
TP

využij hloupost člověka na max.

3 0
možnosti
MP

Nechápu co mají všichni s těma lahvema. Za našeho mládí jsme žádné lahve s vodou neměli. Přes den ve škole jsme se maximálně napili z kohoutku o přestávce. A to navíc jen výjimečně, když se v létě hodně cvičilo venku nebo hrál fotbal. Tělo si samo řekne když má žízeň.

7 0
možnosti
MK

Teď ještě jestli někdo zkoumal co způsobují ty aromatické kapsle, jednak když se k nim čichá, druhak co to zanechá za humus na lahvi... nějak se mi nechce věřit, že to bude 100% bio.

3 0
možnosti
JM

Není vyloučeno, že se jim nabízí nový typ prekursoru.

0 0
možnosti