Diskuze

Kolumbie se snaží udržet na kávovém výsluní. Pracuje na tom armáda vědců

Kolumbie se snaží udržet pověst vývozce těch nejlepších kávových zrn na světě. Místní vědci se proto snaží kávovníky zocelit proti plísním a škůdcům nebo vybírat vhodné odrůdy pro konkrétní oblasti. Jejich pracoviště je v hlubokém údolí Chinchiná v husté vegetaci mezi příkrými andskými kopci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můžou třeba tu jejich kávu začít míchat se svým dalším "vývozním artiklem"...;-D

0 0
možnosti

Nakřížili tu rostlinu, která vyžaduje minimum stínu a také méně prostoru, což umožňuje vysázet keře na plantážích v malých rozestupech a nejméně ztrojnásobit výnos na hektar ........... prirodu neodrbes!!!!

0 0
možnosti