Diskuze

Většina směsi z toxických vajec na Slovensku již byla použita

Většina z dodávek vaječné směsi s nadměrným obsahem nebezpečné látky fipronil, které v uplynulých týdnech skončily ve čtyřech bratislavských hotelech, byla již spotřebována. Uvedl to v pátek slovenský úřad veřejného zdravotnictví. Podle dřívějšího sdělení úřadů vyrobila kontaminovaný produkt firma v Německu z nizozemských vajec, na Slovensko ho dodala rakouská společnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Na zaručeném odstranění toxicity vajec slouží jen a jen borovička.

0 0
možnosti
VK

Nebylo by od věci udělat rozbor těch "českých" vajec v krabici Kakey od osvíceného Babiše

1 1
možnosti
JP

Se zveřejněním celého maléru museli počkat, aby se prodaly nejen vejce, ale i ty slepice, které fipronil sežraly. Přece to nevyhodí.... Lidí je jako sra*ek, jak by řekl poručík Troník.

7 0
možnosti
JP

J43o77s60e71f 74P23o87n54č41a

18. 8. 2017 16:49

Když je v EU něco po čem h...o , pošleme to do bývalého východního bloku. A naši panáci jak volové stále drží hubu.

5 3
možnosti
IS

Většina z dodávek vaječné směsi s nadměrným obsahem nebezpečné látky fipronil, které v uplynulých týdnech skončily ve čtyřech bratislavských hotelech, byla již spotřebována. Uvedl to v pátek slovenský úřad veřejného zdravotnictví. Podle dřívějšího sdělení úřadů vyrobila kontaminovaný produkt firma v Německu z nizozemských vajec, na Slovensko ho dodala rakouská společnost.....Hm...:-P

Jak už někdo psal dříve, Evropská komise od samého začátku s toxickými vejci, udělala vše proto, aby se vejce přebalila a ve Východní Evropě (V4) i snědla. Zájmem EU je ochraňovat západní společnosti od neúspěchu a ztrát....:-/?

EU=CCCP EU:-PRvRvRv

3 2
možnosti
Foto

Je to jasný: už se tam nemusíme bát jet.;-)

Černý humor? Jasně! Ale kdo si začal s tím titulkem?

2 0
možnosti
VV

Až s podivem, jak se nám tato kauza vyhýbá... :-/

4 0
možnosti
MT

Anebo zatlouká...

8 1
možnosti
RS

Aspoň turisti nedostanú blchy :-/

5 2
možnosti
Foto

Hotely ktere pripravuji snidani tak, ze serviruji ze skladu nakoupene uvarena oloupana vejce by bylo fajn vyjmenovat. Strasny zvyk usetrit kazdou korunu za jakoukoli cenu :-/

11 0
možnosti
JP

Ono jim to jde lépe z tzv. nekonečných vajec, kdy se udělá dlouhá vaječná tyč , která má stejný průřez, tak pak třeba plátek vejce na chlbíček je pořád stejný, nejsou konce.

1 0
možnosti