Diskuze

Test kebabů: Hovězí maso, které nedávno ještě kdákalo, i nadměrné množství soli

Orientální kebab by mohl být zdravější alternativou smažených hamburgerů a hranolků. Jenže to by musel být připravován z čerstvého masa, bez přídatných látek a hlavně s menším množstvím soli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a38n 69K33u83b75í11č98e53k

25. 11. 2019 23:02

škoda že to maso není poctivé. jinak je tam spousta zeleniny a chutný dresing. bohužel maso je plné soli, moc tučné a kdo ví co v tom ještě je...občas jo, ale čím méně častěji, tím lépe

0 0
možnosti

Onehdá mne pobavila fotka dvou fanoušků skupiny Ortel stojících ve frontě na kebab. Zdejší diskuze nemá od té fotky daleko ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

nejlepší maj stejně v Ječný. Ten se ale do testu nedostal, Bureš tam nic nedodává ;-D

0 0
možnosti

P45a54u79l 81J44a77r68o61s

25. 11. 2019 10:18

Je to fakt.Dal jsem si ho v Cesku 1x a vyhodil.Tak slany jsem ho v zivote nikde ve svete nedostal.

0 0
možnosti

J63a45n 24K52u87b57í82č61e77k

25. 11. 2019 22:58

český zákazník je specifický ;-D

0 0
možnosti

Je to rasisticky stereotypni fotka. Hnedak u sloupu s kebabem.

0 0
možnosti
Foto

Nejlepší kebab co znám je gyros, který dělají v Armen Fast Food u nás v Brně:-))

0 0
možnosti

Cítit se budou v právu,

v tričku bez rukávu,

až mi halal stravu

za draho prodají.

Pro Alláhovo slávu,

do pity vám barvu,

kuře nebo krávu

a nebo obojí...

(Tomáš Ortel: Mešita)

0 3
možnosti

Kebab jsem ochutnala snad jednou nebo dvakrát a bylo by po tom tak zle, že se tomu hnusu od té doby velkým obloukem vyhýbám Rv

2 1
možnosti

Tak jako se vším záleží kde si ho dáte. Já třeba miluju vietnamskou kuchyni, pokud bych ji ale soudil jen podle jednoho mého příšerného zážitku v nejmenované restauraci, pak už jí nikdy nedám šanci. A to by byla velká chyba :) Doporučuji vám najít si skutečně dobrý kebab v okolí a nějaký ten durum si dát.

1 0
možnosti

Kdysi jsem kebab povazovala za chutne a celkem zdrave jidlo, myslela jsem si, ze se jedna krom cerstve zeleniny take o cerstve grilovane maso. Pak jsem videla dokument, kde byla ukazana polska vyroba kebab polotovaru, pekne prozreni, zjistit, ze misto cerstveho masa kuchtik sahne do mrazaku a soupne pod gril polotovar nejisteho slozeni. Na to, ze by si mohl takto pripraveny kebab dat alergik, muze zapomenout. Diky tem, co vari ve sve provozovne poctive. At je to kase z brambor, omacka z vypeku nebo kebab z cerstveho masa.

4 0
možnosti