- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší rohlíky dělali v Praze v Mostecké ulici
Všechny pekárny umí upéct křupavé rohlíky. Problém je ale jinde - zatímco Globus, Tesco atd. je vyrobí na místě prodeje a dle časového harmonogramu několikrát denně. Pokud ale supermarket bere rohlíky od průmyslové pekárny, tak tam výroba začíná k večeru, takže první vyrobené pečivo se prodává až po 12ti hodinách od vyrobení. Absolvuje dlouhou cestu v přepravkách, kde se pomačká a zgumovatí. Navíc používaná "akvária" na prodej pečiva dají i kvalitnímu výrobku na "zadek".
Vše by měl vyhrát Penam, když už jim platíme ty dotace ne? ;)))
Proč tam nejsou fotky? Bez nich je to na prd.
Měli vzít rohlíky z libovolného LIDLu v Praze. Nevím, kdo je peče, ale jsem přesvědčený, že ten z Klatov by mezi nimi exceloval. Jsou rohlíky, které se dají jíst i třetí den. Jsou rohlíky, které jsou "ještě poživatelné" druhý den. Jsou rohlíky,k teré jsou poživatelné jen čerstvé. A pak jsou tyhle rohlíky z LIDLu - na pohled vypadají, že už tam leží tak týden a pecí vůbec neprošly. A chutnají úplně stejně - nepoživatelné už v okamžiku kdy je tam sypou.
K čemu takový test je? Rohlík si kupuju tam, kde bydlím/pracuju. Nepojedu přes půl republiky pro křupavý rohlík co vyhrál test...
Co je to za klauni? Rohlíky a housky z Globusu chutnají jako veka.
Kde je třeba Sázava?
Sázavské pečivo je nejlepší
Souhlasím, ten solí sypaný rohlík od Kabáta se nedá jíst. Naštěstí mají i sypaný mákem, ten docela ujde, ovšem kdyby nestál 7 Kč, ale max 3 Kč. No jo, dokud jim to budou Pražáci za tu cenu kupovat...
Jako pražák si ho právě kvůli nesmyslné ceně dám tak 2x do roka. Slaný mi chutná víc, ale musí se z něj odrbat ty obří krystaly soli, jinak je naopak nepoživatelný.