Diskuze

Osm rad pro koupi televizoru

Než vyrazíte do obchodu pro nový televizor, měli byste znát odpověď na tyto tři otázky: kolik chcete za přístroj vydat, kam ho hodláte umístit a co budete sledovat nejčastěji televizní vysílání, nebo filmy z půjčovny?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr

23. 7. 2006 11:05
Umístění televizoru je nejdůležitější.....

Pokud řešíte z jaké vzdálenosti sledovat TV tak vězte že je důležitější umístění televize...samozřejmě na TV o úhlopříčce 100 cm se nebudete dívat z jednoho metru ,,pokud nechcete přebíhat při tenisu z rohu do rohu,, ale zpět k věci. Až postavíte TV na Vámi jistě dobře vybrané místo tak se otočte zády k televizoru a podívejte se do míst odkud budete TV sledovat. Pokud bude ve vašem pohledu okno,světlo,lampička nebo pouhý spotřebič s diodami tak se Vám budou tyto zdroje odrážet v obrazovce. Lidské oko se pak zaměří na povrch obrazu a ani si nevšimnete, že Vám cosi vadí. Když se přestanete soustředit na obraz v TV a zaměříte se na světlé body na obrazovce tak už nikdy nebudete s obrazem spokojeni, protže vždy při sednutí před TV se zaměříte na tyto body. Podle mě je nejlepší protilehlou zeď od TV vymalovat černou barvou a odstaranit všechny zdroje světla...pak nastává spolu s perfektním obrazem ten pravý požitek ze sledování našeho domácího mazlíčka...... Petr

0 0
možnosti

Bkr.

16. 9. 2005 20:49
Vzdálenost pro sledování TV
Ta dopouručovaná vzdálenost, jako 3-násobek úhlopříčky se mi nezdá. Největší CRT - s 82 cm by se měla sledovat pouze z cca 2,5m?
0 0
možnosti