- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Lepší se to ? Nějak nechápu, co je špatného na tom, jíst osvědčené. Co se mi to tu snažíte podsouvat ? Zřejmě to, že pokud nežeru červy na chili tak ejsem in.
Po shlédnutí fotogalerie, mě to většinou na těch talířích připadá spíš jako nějaká pakárna než jídlo, ale to je jen můj názor. Nejsem moc na tu moderní gastronomii. Trochu mě zaráží, že jsem tam neviděl na talířích žádné brouky a červy, to je prý taky jídlo budoucnosti. Zůstávám raději u klasiky domácí i zahraniční gastronomie.
Doufám, že ve skutečnosti ta jídla vypadají líp než na fotkach. Protože " jíme očima", ale vzhledove se mi nelíbí nic.
Já taky panu Maurerovi neříkám, v jakém autě by měl jezdit a jestli má být zaplaceno hotově nebo na leasing a jaká pojistka je ta správná a proč ostatní ne.
Na této diskuzi je vidět, jak pořád spoustu lidí uvažuje o jídle. Degustace přece není o tom si nacpat břicho a odfunět od stolu, ale rozšířit si obzory a ochutnat a vychutnat si něco neobvyklého a zkusit jiné chutě.
Do restaurace chodím na večeři tak jednou za měsíc až dva a vždy dbám na to, aby to byl gastronomický zážitek za který holt utratím víc peněz než za guláš se šesti(nic proti guláši, rád si ho také dám).
Je to tak... Někteří lidé prostě ještě holt kulturně jaksi nevyspěli...
Když vidím ty pidiporce, tak zůstanu raději u konzervativních jídel.
Maurer kazí v rozhlase každé nedělní poledne a nyní ty jeho stupidity cpou i do iDnes. Neměla by to být placená reklama?
Už i ve stravování je konzervativnost ostrakizována.
pořád nechápu, kdo toho člověka furt tlačí do médií...
tomu, čemu se on věnuje celá léta asi moc nerozuíte, že?