Diskuze

Kečup, nebo rajčatový pudink?

Kečup není totéž, co rajský protlak, tedy zahuštěná a ochucená pasta z lisovaných rajčat. Přesto by měl chutnat po rajčatech. Splňují KEČUPY představy zákazníků?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kliiidek

8. 4. 2005 23:24
Kečup
je dobrý tak pro americká prasata:) Za studena ho nemůžu, přidávám do omáček , lžíci na půl kila loupaných rajčat. Ale i ta lžíce Heinzu nebo Ara vám dokáže zničit plnou pánev italské omáčky, na rozdíl od oněch odsuzovaných Hamé, Otma nebo Tesco (což je jen jinak balené Haméčko)
0 0
možnosti

Merk

10. 4. 2005 14:17
Re: Kečup
Ach jo, Ty jseš ale blb*ň. Tak proč do toho ten kečup dáváš, když Ti to zničí celou pánev omáčky?! Nehledě na to, že Tesco kečup nevyrábí Hamé, ale Kand. Stejně jako Tebou haněný Aro...
0 0
možnosti

Antisocan

8. 4. 2005 21:24
"Jdeme do Evropy"
Cokoli vyrobeného v Bulharsku, Rumunsku, Číně či Česku nebrat.
0 0
možnosti

salam_humusajn

8. 4. 2005 19:48
pivo
Někdy by se v iDNES mohli pokusit taky o test piv a zejména tam zahrnout kromě velkých pivovarů taky ty malé a piva jako Svijany, Dačice, Chodovar, Polička. Zajímalo by mě, jak by to dopadlo...
0 0
možnosti

peca_p

8. 4. 2005 20:20
Re: pivo
Jo to by mohli udělat. ALe taky bych tam zařadil ještě Krakonoš...
0 0
možnosti

Martin

8. 4. 2005 17:58
Rajcatovy podil
Zajimalo by me, co je to "rajcatovy podil". Pokud se jedna o relativni podil rajcatoveho protlaku, ze ktereho je kecup vyroben, pak procenta nemaji byt 6 a 7 ale 60 a 70! To je tak trosku rozdil. 
0 0
možnosti

qlinda

6. 5. 2005 13:08
Re: Rajcatovy podil
Proc 60 nebo 70%? To nechapu. Kdyz je tam 10% rajcat tak tam je 10% vah.podilu rajcat a zbytek je ocet,koreni a hlavne ten zminovany skrob. Vetsinu kecupu tedy tvori brambory. neni divu,ze kecup v Italii skoro nedostanete koupit.
0 0
možnosti

Zlej

8. 4. 2005 16:46
za komančů
mi chutnal Povážský ostrý kečup. Ten rozpouštěl i sklo.
0 0
možnosti

Marek

8. 4. 2005 16:40
myslienka testov
Zdravim precital som si clanok a mohlo by to byt inspiraciou keby sa  testovali nielen kecupy ale aj cerstva zelenina .Napr paradajky(rajcata) vacsinou v supermarkete bez chuti a divnej konzistencie to iste s redkvickou farba zhodna len chut mi unika .Ako jeden nemenovany supermarket vyhlasuje zelenina vzdy cerstva ale uz pre istotu nedodava zdrava .
0 0
možnosti

Zlej

8. 4. 2005 16:47
Re: myslienka testov
těmhle rajčatům jsem slyšel přezdíval "placebo", páč to docela vystihuje chuťovej zážitek po pozření onoho oranžovýho plodu.
0 0
možnosti

eva

8. 4. 2005 16:16
divné
dívala jsem se na výsledky testu a zarážímě jen jedna věc, kečup euro shopper (dříve Koruna) v testu, který idnes naposledy zveřejnili tak jasně vyhrál a ted najednou nic moc, tak nevím zhoršila se kvalita nebo to jinak posoudili???
0 0
možnosti

Zlej

8. 4. 2005 12:18
jedinej opravdovej kečup
je Heinz, ale rozhodně bych nekupoval cokoliv, co dělaj v Polsku. Ne že bych proti našim severním sousedům něco měl, ale mám s jejich výrobkama dost špatný zkušenosti, i když i zde se vyjímky najdou (licenčně dělaný Camemberty kupříkladu). Rada je jednoduchá - čtěte obsah, tam dle zákona musí být uvedeno složení a podíl rajčat. Pro zajímavost - Heinz není vůbec zahušťován škrobem, obsahuje pouze rajčata, ocet, koření. Takže třeba jde i na dělenou stravu  na rozdíl od ostatních rajčatovejch pudinků. Ikdyž uznávám, že leckdy to chuti není poznat, ale někdy vcelku dost.
0 0
možnosti