- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nechápu, proč si kazit rozhodnou chuť mléka, něčím tak odpormým jako kakao.
lini rodice davaji prednost instantnimu smejdu.
Kako uvarene podle tradicniho receptu z kvalitniho holandskeho kakoveho prasku je neco uplne jineho!
oprava preklepu; kakao....kakaoveho prasku
No to je novinka - vždyť si stačí na Granku přečíst obsah.
Může mi někdo vysvětlit, jak se do dvoudecového hrnku dostane ve 2-3 lžičkách směsi 21g cukru? To zase v dTestu někdo neumí počítat.
Pamatuji si "studie" nezdravé sádlo, pak nezdravé máslo a všude rostlinné tuky, pak zas nezdravé rostlinné tuky, pak nezdravé červené maso, bílé maso, teď pro změnu nezdravý cukr.
Co bude další nezdracé obiloviny?
Pokud to člověk nepřehání (asi jo děcka v USA co si dají velkej hambáč k tomu hranolky a velkou kolu ke každé svačině) a hejbe se a čistí si zuby (jako malí jsme se sladkým cpali ostošest a závislost jsme nezískali a běháním po venku byli jak vyžlata), tak je to dle mně zas jen další jídlomanie...
Ještě teď letí palmový olej. Taky nesmyslná kampaň.
V Chorvatsku jsme koupili kakao Kraš a za ty dva týdny ho tam dcera celé "zlikvidovala", po návratu si chtěla dát doma kakao (Granko) a nedopila ani jeden hrnek...
Koukám, že boj proti cukru nabírá vážně šílené obrátky... pokud vezmu za bernou minci, že by dospělý měl mít 25 g cukru denně a 2 deci mléka obsahují 9 g cukru, tak vypitím půl litru čistého mléka dospělý vyčerpal veškeré denní možnosti příjmu cukru... jsem sám, komu to přijde absurdní?
Tady to je zase sanmej Babica tvl. Granko se kupuje právě kvůli tomu že je takhle sladké a jednoduše připravitelné.
Dal bych citát o nutrii z Dědictví, ale už mě to jednou stálo íčka.