Diskuze

České potraviny? Které to jsou?

Když v červnu 2003 představoval tehdejší ministr zemědělství Jaroslav Palas novou značku KlasA, která má garantovat tuzemský původ potravin, prohlásil: "Chceme, abyste věděli, co jíte." Téměř dva roky poté většina zákazníků netuší, že nějaká značka vůbec existuje, natož aby podle ní nakupovali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dzejar

6. 5. 2005 12:03
Zaleží na každém
Každý si hotl musí rozmyslet, zda koupí mrkev vyrobenou pro Ahold za 2,5 nebo za pětikorunu ze superekofarmy od Franty Vonáska. Já preferuji tu druhou variantu.
Druhý příklad: tuhle jsem přehazoval loňský kompost a našel asi osm kousků žampionů. Očistil jsem je, obalil a osmažil a řeknu vám, člověk ten rozdíl od kupuvaných z hypermarketu pozná až když ochutná. Olizoval jsem se až za ušima.
0 0
možnosti

Admin_

12. 8. 2005 18:36
Re: Zaleží na každém
, Jestli to nebude tím, že jsi na té superekofarmě Franty Vonáska nikdy nebyl :-)
0 0
možnosti

soukromý zemědělec

2. 5. 2005 14:23
Není lepší mít zdravé selské uvažování?
Ono by stačilo, kdyby lidé vzali rozum do hrsti a uvědomili si, že nejzdravější a nejkvalitnější potraviny si vypěstují sami (ovšem nesmí být líní) a pokud opravdu tu možnost nemají a dovedou ocenit, že se najdou lidé, kteří to pro ně udělelají, (ovšem nejde to za hubičku), tak by si jich měli vážit a nenechat se lákat na bůhvíjaké reklamy a ocenění značkou, kterou jak vidno lze získat i po známosti a hlavně se rozfofruje 20 milionů za propagaci!!!
0 0
možnosti

Zlej

3. 5. 2005 15:30
Re: Není lepší mít zdravé selské uvažování?
tož milé zemedělče, když vono to v paneláku jde poměrně obtížně, pěstovat ku příkladu erteple nebo zelé...ale zase na druhou stranu s druhou částí souhlasím. Jenže je to jako obvykle otázka peněz.
0 0
možnosti