Diskuze

Prazdroj dohání konkurenci, přichází s ovocným pivem

Největší český pivovar Plzeňský Prazdroj přichází na trh s míchaným ovocným pivem. Stejně jako trojka trhu Heineken se snaží dohnat náskok konkurenčního Staropramenu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fiestak

28. 3. 2012 17:02
Gambrihnus

;-D;-D To mě zase dostalo. Tento patok se nedá ani jako rádoby ležák. Natož výčepní či dokonce s příchutíRv8-o8-o Zlatý BERNARD. Sváteční je úplně exelentní.R^

0 0
možnosti
D

Dříč_z_Cejlu

27. 3. 2012 18:37
Kdo s čím přichází...

s tím také rychle odchází...

0 0
možnosti
LF

Fungy

27. 3. 2012 18:44
Re: Kdo s čím přichází...

viz. Krušnáky s Radlerem prišly už před cca 10lety a zase to rychle zabalily, nebyl o to zájem... trh se ale evidentně změnil...

0 0
možnosti
T

t-profik

27. 3. 2012 18:31
Europator Gambrihnus ?

Ano, na mytí holínek dobrý...kdyby radši udělali pořádný, poctivě vařený pivo, jako dřív, než ty přiblblý příchutě...

1 0
možnosti
LF

Fungy

27. 3. 2012 18:45
Re: Europator Gambrihnus ?

R^

0 0
možnosti
J

jizanskavlajka

27. 3. 2012 16:04
S tímhle???

;-D;-D;-D.Uplně každé pivo je lepší jak  humus gambrinus.Asi budou muset hodně zatlačit na pilu a snížit cenu aby se jim zákazníci vrátili

1 0
možnosti
MP

infi

27. 3. 2012 15:56
není potřeba vymýšlet příchutě

stačí když pivovary vyhodí nerezový tanky, pivo zase začnou kvasit v sudech pěkně postaru a poctivě....a ne vařit ty umělý unifikovaný nepitelný sračky..........

2 0
možnosti
RH

Robbik

27. 3. 2012 15:28
"G"

Přidáním čehokoli do Gambrihnusu z něj nápoj rozhodně neudělají. Pořád to bude dobré jen na zalití záchodu...

1 0
možnosti
JR

Johnee_r

27. 3. 2012 14:51
Kam se hrabem na Belgii

Nedávno jsem se vrátil z Belgie a tam se nad ovocnými pivy nikdo neofrňuje. Kultura pití piva je tam někde úplně jinde než u nás. U nás se pořád ještě chlastá na objem. Tam na chuť. Člověk tam vleze do obyčejné, nenápadné hospůdky - a ejhle - 621 druhů piv na lístku (a na skladě). Ovocná piva nevyjímaje. Komu to nechutná, ať to nepije, ale je to prostě další typ nápoje.

Osobně nedám dopustit na Bernardy s čistou hlavou. Jak švestka, tak višeň jsou skvělé. Neříkám tomu pivo, ale mám to rád. Citrón od staropramenu už tolik nemusím, ale když doma je, taky si občas dám. Je to osvěžující. A když mám chuť na pivo, tak si dám pivo. Není důvod vykřikovat něco o prznění piva. Je to prostě další novinka. Stejně, jako byste nadávali na pšeničné, že to není pivo.

5 0
možnosti
PO

Modrý a zelený blesk

27. 3. 2012 15:40
---

Mně stačí jedno dobrý točený. Na flašky si můžu zajít do obchodu.

0 0
možnosti
MN

alibaban

27. 3. 2012 14:09
fuj

2 0
možnosti
N

nemsi

27. 3. 2012 13:50
kalahary

jo, citron dovede udelat zazraky.... jednou f kalahary jsem drobet zesel a asi po trech dnech masirovani jsem dostal strasnou chut na pivo! Ale mel sem jenom citron ( proti kurdejim ) no, tak jsem se vymocil do flasky vymack do toho citron, a Ejhle mel jsem Gambac rizny citron jak se rika pekne cesky....instant....!

0 0
možnosti
JF

jafis

27. 3. 2012 13:10
Gambrinus, pěkný hnus

a teď ke všemu pít nějaké ovocné sr.č.y, co mají být rádoby pivem? Blee. Piva plzeňského typu, ležáky, max. tak kvasnicové. Pivo má být hutné a mít říz.

0 0
možnosti

andy_warhol

28. 3. 2012 1:20
Re: Gambrinus, pěkný hnus

lituju te, ale evidentne nevis co to je pivo. je miliony druhu, na pivu je dulezite jen jeslti je dobre uvarene, coz diskvalifikuje ty chemicky nastavovane patoky, ale kdyz je dobre, muze to byt treba neco co si v zivote nevidel ani neochutnal a muze te to dostat do kolen, ze takovou manu si nikdy nepil, ale pro svoji zatvrzelost se tohoto nikdy nedockas. zajed si do belgie a uvidis co to je pivo. u nas si to jen myslime.

0 0
možnosti