- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To mě zase dostalo. Tento patok se nedá ani jako rádoby ležák. Natož výčepní či dokonce s příchutí Zlatý BERNARD. Sváteční je úplně exelentní.
viz. Krušnáky s Radlerem prišly už před cca 10lety a zase to rychle zabalily, nebyl o to zájem... trh se ale evidentně změnil...
Ano, na mytí holínek dobrý...kdyby radši udělali pořádný, poctivě vařený pivo, jako dřív, než ty přiblblý příchutě...
.Uplně každé pivo je lepší jak humus gambrinus.Asi budou muset hodně zatlačit na pilu a snížit cenu aby se jim zákazníci vrátili
stačí když pivovary vyhodí nerezový tanky, pivo zase začnou kvasit v sudech pěkně postaru a poctivě....a ne vařit ty umělý unifikovaný nepitelný sračky..........
Přidáním čehokoli do Gambrihnusu z něj nápoj rozhodně neudělají. Pořád to bude dobré jen na zalití záchodu...
Nedávno jsem se vrátil z Belgie a tam se nad ovocnými pivy nikdo neofrňuje. Kultura pití piva je tam někde úplně jinde než u nás. U nás se pořád ještě chlastá na objem. Tam na chuť. Člověk tam vleze do obyčejné, nenápadné hospůdky - a ejhle - 621 druhů piv na lístku (a na skladě). Ovocná piva nevyjímaje. Komu to nechutná, ať to nepije, ale je to prostě další typ nápoje.
Osobně nedám dopustit na Bernardy s čistou hlavou. Jak švestka, tak višeň jsou skvělé. Neříkám tomu pivo, ale mám to rád. Citrón od staropramenu už tolik nemusím, ale když doma je, taky si občas dám. Je to osvěžující. A když mám chuť na pivo, tak si dám pivo. Není důvod vykřikovat něco o prznění piva. Je to prostě další novinka. Stejně, jako byste nadávali na pšeničné, že to není pivo.
Mně stačí jedno dobrý točený. Na flašky si můžu zajít do obchodu.
jo, citron dovede udelat zazraky.... jednou f kalahary jsem drobet zesel a asi po trech dnech masirovani jsem dostal strasnou chut na pivo! Ale mel sem jenom citron ( proti kurdejim ) no, tak jsem se vymocil do flasky vymack do toho citron, a Ejhle mel jsem Gambac rizny citron jak se rika pekne cesky....instant....!
a teď ke všemu pít nějaké ovocné sr.č.y, co mají být rádoby pivem? Blee. Piva plzeňského typu, ležáky, max. tak kvasnicové. Pivo má být hutné a mít říz.
lituju te, ale evidentne nevis co to je pivo. je miliony druhu, na pivu je dulezite jen jeslti je dobre uvarene, coz diskvalifikuje ty chemicky nastavovane patoky, ale kdyz je dobre, muze to byt treba neco co si v zivote nevidel ani neochutnal a muze te to dostat do kolen, ze takovou manu si nikdy nepil, ale pro svoji zatvrzelost se tohoto nikdy nedockas. zajed si do belgie a uvidis co to je pivo. u nas si to jen myslime.