- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kdyz jsme s manzelkou pred par lety cestovali po Svycarsku (zijeme v zamori), dali jsme si sranda-ukol kdykoliv uvidime nejake kravy, najit Milku.
Zadnou jsme nenasli
Zato ale jsme videli stado krav pasouci se pod dolnim koncem lanovky na Corvatschi.
Vsechny mely na krku ruzne znejici zvonce a hudba, vyluzovana pri pastve jejich zvonci, byla nadherna.
Milka se má přejmenovat po posledním vylepšení receptury na Ninuab (Nichts, nur Abfall).
Nevím čím to je ale kvalita čokoládových produktů jde neuvěřitelně dolů.
Koupil jsme si tento týden po půl roce ( Lindt EXCELLENCE Extra jemná mléčná) a nevěřil jsem co s ní provedli
To není čokoláda za 300,- ale na 700,-/kg !!
Aha, "Milka" je složenina. To mě nikdy nenapadlo - asi proto, že je to v mých očích MILka. Nebo ještě spíš Milzu (Milch + Zucker).
Milka bývala výborná. Teď bych ji nekoupil. Stejně mě po letech zklamala i Geisha...
Škoda že už se to nedá žrát ( jíst se ani nedá napsat ). Aktuálně jedna z nejhnusnějších "čokolád" co se dá koupit. Přitom bývala opravdu dobrá...
Krávy na pastvinách v Alpách jsou za svítání fakt fialové
Pf, po půllitránku Zirbenschnapsu klidně i v poledne.
Bývala to oblíbená čokoláda našich dětí, ale jak před lety změnila obal ze skládaného na svařený, zkazila se jí chuť ... což asi není obalem, ale změnou majitele
A já myslel, že to je jméno té krávy.
Raději bych slavil výročí čokoládoven Orion, Diana, Zora a jiných českých podniků.