Diskuze

Lime plánuje velké investice. Rozšíří globální nabídku sdílených elektrokol

Společnost Lime, která po celém světě provozuje sdílená elektrická kola a koloběžky, plánuje v letošním roce investovat více než 55 milionů amerických dolarů (asi 1,3 miliardy korun) do rozšíření své flotily. Na území Severní Ameriky, Austrálie i Evropy přidá do ulic více než 30 tisíc nových elektrokol, které částečně nahradí ty již zastaralé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

S ohledem na cenu (=pro místní už naprosto nepoužitelné) prosím města o okamžité zavedení poplatku za parkování těch vozítek minimálně 30kč/den. Zabírají veřejný prostor a neplatí za to nic.

0 0
možnosti
JC

J89a54n 48C22e73p88e42k

8. 4. 2024 20:09

Proboha lidi, redaktoři, přestaňte už cpát lidem tu zelenou mantru sdílení. Ne, nejedná se o žádné sdílení. Je to vždy a jen půjčovna. Nic jiného. To kolo, auto patří nějaké firmě a ta to za poplatek půjčuje. Není to něco, na co by se složili x lidí a to si navzájem půjčovali. To je sdílení. Toto je prach sprostý půjčování za poplatek majiteli.

5 1
možnosti
KP

Aneb největší marketingový trik v dějinách. Ale možná je tím myšleno to, že zabírají veřejné prostranství pro svoje podnikání.

1 1
možnosti