Diskuze

Létejte včas, nebo přijdete o značku, hrozí easyJetu jeho zakladatel

Miliardáři Steliosovi, zakladateli a největšímu vlastníkovi letecké společnosti easyJet, se nelíbí, že mají jeho aerolinky horší zpoždění než Air Zimbabwe. Pokud nevylepší svoji přesnost, může za tři měsíce přijít o značku easy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bulbik

26. 7. 2010 15:43
poprve a hned zpozdeni

Pred tydnem jsme leteli s easyJet poprve a hned zpozdeni. Nebylo nastesti enormni, cca pul hodiny a nehonili jsme zadny pripoj, takze se nic zvlastniho nestalo, ale nepotesi to. Ovsem se zpozdenim jsme pocitali, jelikoz slo o pozdne vecerni let a u vecernich letu i jinych spolecnosti ze zkusenosti proste se zpozdenim pocitam. Jo zpatecni let byl sice na cas, ale pri priletu nejak chybely schody, pak autobusy a nakonec jsme cekali 45 minut na zavazadla. Personal letadla podotkl, ze toto se stava dost casto a pak se nelze divit, ze letadlo nabere behem dne zpozdeni. Pred mesicem bylo zle 5-ti hodinove zpozdeni, s malym ditetem to bylo fakt neprijemny. Jinak, pokud nema clovek na minutu napechovany cas, male zpozdeni se da snest.

0 0
možnosti

Jan Pavelka

26. 7. 2010 14:12
easyJet

Vzpomínám si, že někdy začátkem roku si O´Leary (CEO Ryanair) dělal ze Steliose veřejně v britských novinách srandu, že jsou "always late" a že nemají odvahu zveřejnit své statistiky dochvilnosti... Později musel Ryanair zveřejnit omluvu, což je komické v souvislosti s tím, čím nyní Stelios vyhrožuje :-)

0 0
možnosti

dj1

26. 7. 2010 11:07
EasyJet

Dříve jsem EasyJetem hodně lítal na East Midlands a ta zpoždění byla pravidelná a celkem dlouhá, tak jsem jim vymyslel nový slogan - EasyJet - always late!

0 0
možnosti

venoch

26. 7. 2010 9:43
haloooo

A kdy konecne prijde nekdo do CD? Ze by kvuli vlakovemu zpozdeni odebral treba to slovicko Ceske a byly by to jen Drahy...copak to neposkozuje jmeno nasi republiky?

0 0
možnosti

chucha

26. 7. 2010 9:35
zase hrubky

..."největšímu vlastníkovy letecké..........." proboha, naučte se už konečně pravopis

0 0
možnosti

flajboj82

26. 7. 2010 9:32
Zpoždění

Lidi, kteří lítají s easyJet jde hlavně o ekonomickou výhodnost letenky...nemyslim si, že by byli až tak spoupí na přesnost...nehledě na to, že lítám dost a většina letadel má zpoždění..hlavně když je to z většího letiště...zrovna na Gatwicku bych se zpoždění moc nedivil... 

0 0
možnosti