Diskuze

Zvrat v mýtu. Silničáři mají šanci dokončit tendr na mýtného manažera

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) má možnost dokončit soutěž a kontrolu nového satelitního mýtného systému zadat společnosti CGI. Předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) Petr Rafaj totiž zrušil prvoinstanční rozhodnutí, kterým úřad soutěž na mýtného kontrolora zastavil. Nehrozí tak, že stát přijde o miliony korun tím, že po prosincovém spuštění satelitního mýta nebude mít kontrolu na efektivitou výběru poplatků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kapsch vyhazovat ze všech zakázek. At táhne pryč banda podvodníků.

1 0
možnosti
JD

proc kdyz jejich technologie funguje na letistich na zeleznici na dalnici a jsou spickou v techto oborech, to ze my cechacci mame problem uzavrit smlouvu je vec jina ale po strance technologie asi nikdo lepsi neni, takze ceska klasika vyhodime fungujici uspesny system a vezmeme neco co malem vyhodili pro nefunkcnost pred par lety slovaci

0 0
možnosti
MK

M26i59l93o58š 32K73r49u43m86p

26. 9. 2019 16:39

chvíli jsem přemýšlel, o jaký mýtus se jedná

0 0
možnosti
MS

M30a79r47e88k 42S47a63j42d53a

26. 9. 2019 15:58

Myto - dalsi z dlooouheho seznamu uspechu ANO, kde vyhravaji kazdy soud! R^;-D

2 0
možnosti
SN

Proč na seznamu píší něco jiného jak to tedy je?

0 0
možnosti
MB

Kapsch podal několik žalob. Můžeme si o tom myslet co chceme - není to uzavřeno a ví se o tom ! Přesto Vláda neváhá a již vyčísluje mohutné budoucí přínosy systému dalšího. Staví své vize na písku a počíná si asi jako kdysi svazáci při vedení schůze! Teď má příležitost, aby vše vyřešil bezmandátový - Zase nemá čas - zachraňuje prezidenta ČR v PS. Vážně - To je ta vláda odborníků ? ... :-)

0 6
možnosti
SN

No jo když předchozí vlády daly Kapschu ná se říct nevypověditelnou smlouvu na doživotí tak to je pak těžké s tím něco udělat. Správně to měl mít pod palcem vše stát a infrastrukturu si nechat jen postavit, stejně to kontrolují celníci.

9 0
možnosti