Diskuze

Špatné letadlo, hodiny bez jídla, ztracené kufry. Běžný let se změnil v utrpení

Měla to být běžná cesta letadlem napříč územím USA z Bostonu do Los Angeles, která za normálních podmínek nepřesáhne sedm hodin. Jenže 140 pasažérů letu společnosti Alaska Airlines se v sobotu přesvědčilo o tom, jak to dopadne, když se pokazí, co může. Do Los Angeles cestující dorazili až druhý den, celkem strávili na cestě 30 hodin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Alaska Airlines je jedna z nejlepsich leteckych spolecnosti nejen v USA ale asi na celem svete! shodou okonosti mimo kontrolu Alaska zpusobil velmi neobvyklou prihodu, po ktere byli pasazeri stedre kompenzovani....1000 USD, 23349.50 CZK bez zdaneni!

0 1
možnosti
MM

;-D "Alaska Airlines je jedna z nejlepsich leteckych spolecnosti nejen v USA ale asi na celem svete";-D;-D

Tak " z nejlepsich na svete", ze je pouze hodnocena 3 hvezdickami

0 0
možnosti
Foto

Na linkách po (z/do) EU by jim to tak lehce neprošlo. Akorát se člověk musí umět ozvat!!! Dvoudenní zpoždění (uletěl přípoj) na lince Praha-Istanbul-Almaty mělo na následek, že známá nejenže dva dny bydlela v hotelu, ale ještě jí vrátili cenu letenky a k tomu nějakou kompenzaci.

1 0
možnosti
MM

Ozvat se- rozhodne, razne, ale vzdy slusne.

NIKDY nevinit zamestnance, ktery je stycnym bodem mezi aerolinkou a rozcilenymi pasazery!!Ten chudak manik tam byl poslan aerolinkou jako obet a nenavidi to stejne jako ti, kdo na nej / ni porvavaji. Diplomaticke je snazit se projevit porozumeni a soucit s nim, tim ho / ji dostat na svou stranu.

Vyplati se pristup typu osloveni zamestnance aerolinii " Chapu, ze za tyhle problemy nejste zodpovedny/a a ze vam lide nespravedlive nadavaji, ale mohl/a byste mi prosim pomoci s......? V 90% pripadu to pomuze.

0 0
možnosti
MM

pred par mesici jsme zajistovali letenky do USA z Australie. Obvykle se letalo z mest vychodniho pobrezi do LA, SF nebo Dallasu a odtud prestup na mistni aerolinky.

V pripade Qantasu prestup na jejich partnera American Airlines, pripadne Alaska Airlines.

Neco pred rokem prodlouzil Qantas trasu az do New Yorku, kdyz jedno z kazdodennich spojeni z vychodniho pobrezi Australie prodlouzili z LAX do JFK. Od te doby se dost australskych pasazeru vyhyba letani s American nebo Alaska a zustanou s Qantasem.

0 0
možnosti
RN

1000 dolarů?

Konec dobrý - všechno dobré!

1 0
možnosti
DK

Evidentně někteří cestující jsou jako ovce, když jim nikdo neřekne: jděte fo nejbližšího baru, restaurace nebo obchodu v odletové hale a tam si něco kupte, tak prostě zůstanou sedět 5 hodin o hladu a žízni. Zapojit svou hlavu je pro ně nadlidský výkon.

0 0
možnosti
LM

Nejde o to ze by museli zapojit svoji hlavu, jde o to ze by museli zapojit svoji penezenku...

1 0
možnosti
TK

To je asi jako by jste letěli s Travel Service,....., tam také nikdy nevíte jestli vůbec odletíte, či jak dlouho budete čekat

5 3
možnosti
PJ

P64a83u81l 67J71a39r65o21s

10. 1. 2019 6:36

Nebo FlyDubai..Tam chtela letuska zaplatit i za pujceni deky,kdyz mne byla zima. 2dc vody 2 eu.:-/

0 0
možnosti
JM

J33a54n 71M32u10s44i87l

9. 1. 2019 23:08

Pardon melo byt plus

0 0
možnosti

To je krásný svět, kde se nic neděje, tudíž jedna z nejdůležitějších zpráv dne je, že se zpozdil "létající autobus".

2 0
možnosti
VV

Kdyby se to stalo v kterekoli zemi na planete a ne v USA,zarucene byste si to na iDnesu neprecetli.

2 3
možnosti
TS

kuří oko, američane???

1 0
možnosti
LP

Nestává se to každý den, ale stát se to může. Hlavně že všichni v pořádku doletěli.

Piloti Alasky ukázali, že bezpečnost a předpisy jsou nejdůležitější. Což u této společnosti neplatilo vždy.

Naprosto ale nerozumím té poznámce o tom, jak zůstali trčet v odletové hale v Buffalu bez jídla a pití. To u sebe nikdo neměl peníze nebo karty, aby si něco koupili? A jaké občerstvení zůstalo na palubě letadla? Ono někdo čekal, že to posádka vyloži a začne jim to rozdávat?

To je zase novinářský blábol....

15 1
možnosti