Diskuze

Velikonoční cestování může být nepřehledné, spoje nejdřív ověřte na webu

Ačkoli i o Velikonocích platí nouzový stav a lidé by měli cestovat jen v nejnutnějších případech, dá se očekávat zvýšený zájem o dopravu. Do jízdních řádů nabouraných zrušením řady spojů ovšem navíc vstupují sváteční omezení. Dráhy doporučují ověřit před cestou nejprve spojení na webu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J22a66n 25K95a88š87í13k

9. 4. 2020 5:20

No jestli se nestane že mi najde aktualizováná aplikace ČD Muj vlak spojení a já přijdu na nádraží a po čekání na peroně se dojdu optat do kasy a tam mi řeknou, že vlak už druhej den nejezdí kvůli temu Koronaviru.

Prosím ČD o to aby fakt svojí aplikaci udržovaly aktualní.

0 1
možnosti
RJ

A jste si jist, že jste měl aktualizovaná i data v aplikaci? Mít aktualizovanou samotnou aplikaci nestačí. Jízdní řády jsou tam (narozdíl od jiných aplikací, co potřebují internet) uložené pro použití offline. Ta aktualizace dat se sice dělá sama, ale mohlo se stát, že se z nějakého důvdu nepovedla a můžete ji pustit ručně.

0 0
možnosti
PB

Třeba na Ukrajině od 18.3. meziměstská doprava nefunguje, ani není povolena... Za této podmínky bychom dodnes měli okresy s nulou nakažených...

1 0
možnosti
VP

V32í77t 39P16r82č51í26k

8. 4. 2020 12:43

Proč by se měl očekávat zvýšený zájem o dopravu? Karanténa přece ještě neskončila, a kromě nutných cest do zaměstnání apod. by lidé nikam cestovat neměli.

8 1
možnosti
LT