Diskuze

ČSA mohou prodat charterovou dopravu

Dozorčí rada Českých aerolinií dala svolení k prodeji dalšího majetku. Podnik se zhruba třímiliardovou loňskou ztrátou by se mohl zbavit divize charterových letů. Levnější skupinové letenky využívají zejména cestovní kanceláře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Quick

26. 1. 2010 14:44
neprodávat!

nevím jak vy ale já osobně když si kupuju záezd od cestovky tak mne zajímá s kým poletím a podle toho se rozhodnu jestli si zájezd vůbec koupím.

a zatím mi vyhovovaly kupodivu zásadně jen služby ČSA a tuniský NOUVELAIR který má nová letadla.

pro mne je Travel service nebo Kartago airlines nebo jánevimoještě NONAME značka s velmi krátkou historií /na rozdíl od ČSA / na to abych k ní měl stejnou důvěru.

Navíc předpokládám že když je charter tak cestovka zaplatí ČSA za let stejnou částku ať už letí plné letadlo nebo jen pár lidí,což se na obyčejných letech garantovat nemůže.TAk nevim proč by se měly chartery ČSA rušit!

0 0
možnosti

a.je.to

23. 1. 2010 11:53
nechápu

tomu nerozumím, měl jsem za to že charterová doprava je mnohem méně finančně riziková než pravidelná doprava, zejména z toho titulu, že charterové lety objednávají cestovní kanceláře, tím pádem se jedná o účet za let, který není ovlivněn počtem cestující. Riziko malého zájmu o let nese cestovní kancelář.

0 0
možnosti

oracle29

23. 1. 2010 11:46
Jen jestli je problém krize čsa v charterové dopravě

http://www.youtube.com/watch?v=bAqcomb_aN0

;-D

0 0
možnosti

Prngr1

22. 1. 2010 20:24
PRODAT!

A nechtějí prodat i tu pravidelnou dopravu?

0 0
možnosti

keyz

22. 1. 2010 20:44
Re: PRODAT!

i se Slamečkou. za euro!!

0 0
možnosti