Diskuze

Finta s údajnou pomocí pro motoristy nezabrala. Billboardy musejí pryč

Silničáři u dálnic a silnic prvních tříd odstranili téměř 300 reklamních poutačů. Zmizela tak desetina nelegálně stojících billboardů, jejichž umístění v okolí komunikací od loňského září zakazuje zákon. Mezi odstraněnými poutači byly i takové, které provozovatelé označují za automaty pomoci pro řidiče. Tímto trikem se billboardáři pokoušejí plakátovací plochy ochránit před demolicí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V74a58š23e26k 12Ř28í77h54a

19. 2. 2018 23:01

No zajímavé, že hlavní vlna byla těsně před volbami, kde se nějak zapomínalo na bilbordy ANO. Ale ostatní strany mizeli velmi rychle.

0 0
možnosti
LK

"Automat pomoci pro řidiče" ;-D;-D;-D

4 0
možnosti

jj

Ukázka inteligence bilboldářů

1 0
možnosti
VK

V76í48t 86K40o16u63b14a

19. 2. 2018 19:40

Většina reklamních zařízení kromě rozporu s platným zákonem nesplňuje ani bezpečnostní předpisy, protože dnes musí být před každou takovouto překážkou svodidla, která zamezí nárazu. Nedávno se například na D10 z tohoto důvodu doplňovala svodidla i před mýtnými branami a vyměnovala a prodlužovala svodidla před mosty, můstky a jinými terénními nerovnostmi. Při střetu s těmito zařízeními totiž vozidlo podrazí nosný sloup a samotná reklamní plocha potom dopdane do úrovně předního skla a může vážně poranit osádku vozidla. Moderní dopravní značení má konstrukci, která se při střetu bortí ve směru pohybu vozidla, nikoliv proti vozidlu.

1 0
možnosti
VV

Ty nemely nikdy byt povoleny.

2 1
možnosti
PM

Ještě k tomu mohli přidělat misky s mlíčkem pro zatoulané kočky a předplacený telefon s předvolbou na linku pro týrané ženy...

18 0
možnosti
JV

Chtěla bych je vidět (bilbórdáře) v Německu. Po přijetí zákona by to šmahem odstranili do dvou dnů. Tady si další skupina dělá z veřejného prostoru Klondike.

17 1
možnosti
VV

tam by je nikdy nikdo nepovolil postavit. Proto tam take zadne nejsou.

6 0
možnosti