Diskuze

Pekanovými ořechy z Teska hýbali červi, v jádrech byly i pavučiny

V žateckém Tesku odhalila kontrola ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce problém. V jádrech pekanových ořechů objevila živé červy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Tesko CR = prebirani se v odpadu. Vcera jsem kupoval v Tesku mandarinky - ty volne lozene byly z 30% nahnile, ty v sitce byly strupovite a nektere zelene, a v tech z deluxe baleni - drevenna bedynka - jsem nasel plesnivou. Bylo pred Mikulasem, lidi dozrani, ze Mikulas prinese misto ovoce odpadky. To uz radeji uhli od certa.

0 0
možnosti
KF

Já jsem koupila toto balení pekanových ořechů koncem října v Tescu v Hradci králové a byl to úplně stejný případ - byly červavé a s pavičinkami a vším tím. Tesco mi tedy vrátilo peníze, ale samotný fakt, že v balení ořechů jsou červi, paní na reklamacích nijak zvlášť nezaskočil. :-/

0 0
možnosti
Foto

Obchodníci šetří co to dá. Zaměstnat jednoho člověka navíc na kontroly zboží, na to peníze nedají. Já bych jim tu pokutu napálil, protože jsou nepoučitelní. Tesco, Lidl, Kaufland, Ahold, Penny, ... jedni jako druzí. Rv

1 0
možnosti
PO

Kontroly zboží? Oni si to tak objednávaj. A jedni jako druzí? Podívejte se na potravinynapranyri.cz. nemůžete srovna Lidl a Tesco, to opravdu ne.

0 0
možnosti
RT

" Do Česka je dovezla slovenská firma Encinger - Problém vznikl chybou dodavatele.. " - tak copak nám Slováci přivezete příště ?

2 0
možnosti
JK

To je mňamka. Dva v jednom, Tesco už neví, na jaké akce přilákat zákazníky :-);-D

8 0
možnosti
AD

A25d43a 21D78e34m81k82o83v94á

5. 12. 2012 12:04

A v malackom Tescu zas predávajú - už mesiac - plesnivé gaštany v šupke....:-P

1 0
možnosti