Telecom a GTS nabídly internetový paušál

  • 34
Čeští fandové internetu konečně dostali možnost surfovat po síti bez nutnosti hlídat čas připojení. Hned dvě firmy nabídly svým zákazníkům paušální programy pro připojení k internetu. Telecom a GTS však zatím míří jen mimo špičku, na večery, víkendy a svátky.

Český Telecom uvádí do zkušebního provozu paušální variantu přístupu na internet. Za 486 korun měsíčně mohou zákazníci Telecomu o víkendu a o svátcích surfovat po síti bez placení za jednotlivé minuty.

V druhé variantě programu Internet NaDoma nabízí Telecom stejnou možnost, rozšířenou o pracovní dny v době od deseti hodin večer do pěti hodin ráno. Tato nabídka přijde klienty na něco málo přes šest set korun za měsíc.

Nejdražší varianta paušálního programu zahrnuje víkendy, svátky a pracovní dny v době mimo špičku, tedy od osmnácti hodin večer do šesti ráno. Operátor si tuto nabídku cení na 730 korun měsíčně.

Internet: jak se připojit výhodně?

Ke všem variantám nabízí Telecom e-mailovou schránku o velikosti 30 MB a stejný prostor pro WWW prezentaci.

GTS nabízí Pohodu
Svou nabídku paušálního připojení ke globální síti představil i konkurent Telecomu, společnost GTS. Za 599 může být zákazník připojen podle libosti mimo špičku, tedy večer, o víkendech a o svátcích. Mimo tuto dobu platí standardní minutové poplatky.

Služba GTS se jmenuje Pohoda Doma. Lze ji zprovoznit na linkách Českého Telecomu s tarify podporujícími služby Volba a Předvolba operátora.


Témata: GTS, operátor, Svátek