Diskuze

Sunny Days: Lidé si mohli vybrat

Klienti, kteří uvázli při návratu z dovolené na dva dny v Egyptě, si neměli na co stěžovat, vzkázala jim a ostatním ve středu cestovní kancelář Sunny Days. Podle zástupců cestovní kanceláře se klienti mohli vrátit domů včas a dostali několik možností na výběr.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celline Dion

22. 10. 2007 8:59
Sunny days jednou víckrát ne

letos jsme s nimi byli v Tunisu - poprvé a naposledy. All imclusive, zpoždění letadla tam i zpět, zkrácený pobyt o půl dne, do poslední chvíle čas odletu neznámý, prý: Tady je všechno každý den jinak. Vyhozené peníze. Jedna z nejhorších cestovek. Nedoporučuji nikomu.

0 0
možnosti

MUDr.Otto Jurásek

21. 10. 2007 14:30
Mikdy se Sunny days

Letos mně tato společnost týden před odletem změnila hotel a navrhla změnit i termí. Dlužno dodat, že po

mém nesouhlasu, vrátila calou platbu. Něco takového by se nikdy nemohlo stát s Hufa.cz,

na kterou nedám dopustit.

0 0
možnosti

x

17. 7. 2005 13:54
test - ještě jeden
[url]http://www.zdenek-skromach.cz[/url]
0 0
možnosti

Lippy

14. 7. 2005 10:41
U Sunny Days se vybírat nedá.
Mám také nelichotivou zkušenost z touto cestovkou.  Loni jsme letěli na Djerbu v půlce května. Odlet tam posunut zhruba o 4 hodiny, takže místo půlnoci jsme se na pokoj dostali v půl pátý ráno  Odlet zpět nám z původních 21:45 posunuli na 14:10 takže jsme tím přišli o skoro celý den pobytu. Moc na výběr jsme něměli a díky organizaci letů pro tuto cestovku jsme regulérně přišli o den pobytu což nas ere. Na dotazy proč tomu tak bylo nám řečeno, že to jsou prostě charterové lety a s tím nic nenadělají. Ani náznak omluvy, prostě šmitec a už nás neotravujte....proto Se Sunny Days  už nikdy více
0 0
možnosti